Adhesius

Adhesius

Filtres actius

La impressió d'enganxines i autoadhesius està especialment indicada per a la publicitat al punt de venda, senyalètica i decoració i són determinants per augmentar les vendes de molts productes ja que augmenten la percepció de la seva qualitat i preu.

A la nostra impremta online oferim adhesius per a interior i adhesius per a exterior a més d'imant i impressió de stickers per cobrir totes les necessitats de branding de la teva marca.

Realitzem impressió d'etiquetes en rotllo i adhesius des de tiratges petits i terminis de lliurament escurçats.

 

OPCIONS D'IMPRESSIÓ D'ENGANXINES I ADHESIUS

Gran varietat de suports adhesius, des de materials estàndard fins a creatius amb textures. Consulta les nostres opcions de suports especials (anti greix, resistents a la humitat, especials per a l'etiquetatge d'ampolles de vidre, indestructibles, amb certificat ISEGA per al contacte amb aliments, ecològics, reciclables, etc)

Opció d'impressió amb tintes especials per a efectes únics: tinta plata per metal·litzar qualsevol color, tinta blanca per a suports transparents, tinta ultraviolada de seguretat de color groc fluor.

Possibilitat d'afegir acabats especials: encunyat làser exterior i interior, stamping metal·litzat o vernís selectiu per afegir brillantor i relleu.

 

DISSENYA ONLINE ELS TEUS ADHESIUS I STICKERS

Dissenya fàcil i ràpid els teus autoadhesius amb el nostre servei de disseny gràfic en línia. Disposem de gran varietat de plantilles de stickers totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.