Targetes Postals

Imprimir postals i invitacions

Filtres actius

TARGETES POSTALS I INVITACIONS

Imprimir targetes postals és un recurs molt pràctic i efectiu per a la comunicació comercial, fer invitacions per esdeveniments, promocionar llançaments de productes i ofertes o simplement enviar missatges personalitzats a clients.

Les targetes postals també serveixen per fer campanyes promocionals per per correu postal o publicitat de marques i productes premium que vulguin marcar la diferència.

A la nostra impremta online podràs imprimir les teves invitacions per a casaments, comunions, congressos i esdeveniments amb el teu disseny personalitzat i si ho prefereixes, afegint acabats especials per més impacte visual.

Les targetes postals són ideals per enviar missatges personalitzats a cada comanda online i convertir l'unboxing en una experiència personal per als teus clients. Les targetes postals amb missatges personalitzats t'apropa als teus clients si el teu negoci és una botiga online.

I si ets artista o il·lustrador pots imprimir targetes postals amb les teves creativitats per a col·leccionistes o com merxandatge.

AFEGEIX ACABATS ESPECIALS 

Destaca la impressió dels teus impresos afegint-hi acabats especials.

Encunyat per donar forma exterior a la teva targetó o talls a l'interior per obtenir un resultat original fora del tradicional.

Afegeix brillantor a zones seleccionades del teu disseny aplicant vernís selectiu o vernís selectiu amb relleu per a una experiència sensorial als teus targetons.

Atreveix-te a utilitzar colors metal·litzats amb l'acabat de stamping metal·litzat i fes de la teva targetó, invitació o postal una cosa que cridi veritablement l'atenció i sigui inoblidable.

Metal·litza els colors que vulguis utilitzant tinta plata de base sota la teva quadricromia per aconseguir impresos sofisticats i moderns.

 

I SI ET CAL UN COP DE MÀ AMB EL DISSENY...

Comptem amb estudi propi de disseny gràfic a la teva disposició, podem encarregar-nos del teu projecte de disseny des de zero i amb unes tarifes molt accessibles. Pregunta'ns!

ENVIAMENT A TOT ARREU

A la nostra impremta online Barnaprint, pots imprimir targetes postals a Barcelona, Girona, Tarragona, Tàrrega, Lleida, Saragossa, Toledo, Santiago de Compostel·la, Oviedo, Santander, Vitòria-Gasteiz, Pamplona, Logronyo, València, Múrcia, Sevilla, Mèrida, Càceres, Badajoz, Madrid, Las Palmas, Palma de Mallorca fins i tot Andorra i Gibraltar. Només cal que facis la teva comanda online a la nostra botiga online i la rebràs en pocs dies a la teva adreça.