Calendaris Publicitaris

Calendaris Publicitaris

Filtres actius

Estàs pensant fer un regal per als teus clients? Els calendaris publicitaris estan profundament arrelats a la nostra cultura. Són una eina de comunicació i màrqueting que mai no passen de moda, l'obsequi promocional ideal per a la campanya de Nadal.

Només requereixen una petita inversió que reporti enormes beneficis: satisfacció i fidelització dels clients, presència i visibilitat de la teva marca tot l'any, millora la percepció dels teus clients sobre la teva marca, ínfim cost publicitari per dia.

Calendaris per recaptar fons? Els calendaris personalitzats són tan versàtils que suposen una eina molt efectiva per a ONG, associacions o refugis d'animals per recaptar fons mitjançant la venda de calendaris. Amb una inversió inicial el retorn és gairebé immediat.

Un regal per a familiars i amics? Per descomptat! Records de viatges, festes, dates assenyalades. Feu que les vostres fotos rememorin tots aquests bons moments durant tot l'any.

PERSONALITZA ELS TEUS CALENDARIS

A la nostra impremta online Barnaprint podem imprimir els teus calendaris amb múltiples opcions de papers amb textures o ecològics, a més dels estàndards, i aplicar acabats i tintes especials per augmentar l'impacte dels teus dissenys. Si tens un projecte especial per a impressió de calendaris, només ens has de sol·licitar pressupost indicant tots els detalls.

TIPUS DE CALENDARIS AMB PLANTILLA

Si no podeu dissenyar el vostre calendari complet, oferim l'opció d'incloure plantilles per als diferents models de calendaris de manera que només hàgiu de subministrar el disseny de l'àrea personalitzable amb la vostra publicitat o disseny. A cada model, llegeix atentament les especificacions de mida mínima per a la seva àrea de personalització i envia'ns només el disseny que anirà en aquest espai: la part del calendari la inclourem nosaltres sense cap cost addicional.

  • Calendaris de butxaca: els calendaris de butxaca estan disponibles en dues mides
  • Calendaris de taula: són el regal corporatiu ideal per obsequiar proveïdors i clients d'empreses B2B. Els calendaris de taula vénen disponibles en models tipus triangle o amb espiral + peanya.
  • Calendaris de paret: els calendaris de paret admeten més creativitat en la seva personalització per la seva mida, cosa que els fa molt cridaners. Ideals perquè els teus clients finals els tinguin penjats a casa seva. Els nostres calendaris de paret estan disponibles en format grapat tipus revista (top vendes per a associacions), tipus pòster o amb espiral + ganxo.
  • Calendaris d'imant: els calendaris d'imant són molt eficaços per promocionar i donar visibilitat a la vostra marca. Estan pensats perquè els teus clients el col·loquin a la porta del frigorífic, el lloc de la casa més freqüentat.

Tria el model de calendari de la teva preferència i nosaltres t'ho imprimim!