Calendaris Revista
search
  • Calendaris Revista

Calendaris Revista

185,00 €

Imprimir calendaris tipus revista 2025 amb 14 fulls (28 pàgines) mida A3 vertical desplegat o A4 plegat, amb forat per penjar. Personalitza cada cara amb el teu disseny o foto. En cas que el teu disseny no inclogui el calendari, pots seleccionar l'idioma de la teva preferència i afegirem la nostra plantilla de calendari sense cost addicional.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Tipus de paper: Estucat mat 170g
Idioma: Castellà

Imprimir Calendaris de Paret Tipus Revista

Imprimeix calendaris de paret tipus revista 2025 per la teva associació, empresa o comerç, personalitzats am el teu disseny. 

Els calendaris de paret són perfectes pel seu format versàtil tipus revista que permet lliurar-lo plegat a mida A4 i desplegar-lo a mida A3 per penjar-lo, amb uns números grans i llegibles i una enorme àrea per a la teva publicitat o disseny personalitzat. És el tipus de calendari preferit per associacions per vendes de recaptacions de fons (associacions protectores, centres cívics, etc).

Aquest calendari consta de 28 pàgines en total (14 fulls). La mida de cada pàgina individual és de 297 x 210 mm i l'enquadernació és grapada tipus revista. S'inclou una perforació de trepant d'uns Ø5 mm per penjar-lo. Els calendaris de paret tipus revista estan disponibles en tres tipus de paper a escollir.

La distribució de la nostra plantilla de calendari és: portada + 12 dobles pàgines de publicitat i mesos + doble pàgina amb calendari anual + contraportada.

Pots enviar-nos el teu propi disseny incloent els mesos del calendari: només revisa que el número de pàgines siguin correctes (no facis cap muntatge de doble pàgina). Si no tens realitzat el disseny del mes del calendari, inclourem sense cost addicional la plantilla de calendari amb l'idioma que hagis seleccionat en fer la teva comanda.

En cas de no incloure el disseny de la pàgina del calendari, la plantilla s'utilitzarà en l'idioma seleccionat i es correspondrà al calendari 2025 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Característiques

Mida:

  • Pàgina: 297 x 210 mm + 5 mm de sang per cada costat (total: 307 x 220 mm)
  • Marge del forat per penjar: 14 mm des de la vora superior per les pàgines parells i des de la vora inferior per les pàgines senars, posició centrada. Revisa bé no col·locar cap text ni logotip que pugui quedar al forat.
  • Recomanem preparar els teus arts finals amb un professional amb coneixements d'arts gràfiques i impressió. En cas de que els teus dissenys tinguin errors per manca de sang, marge de seguretat o mida incorrecta, no podrem iniciar la teva comanda i s'enderredirà la teva data de lliurament.

Impressió: CMYK 2 cares

Enquadernació: grapat tipus revista

Forat per penjar: inclòs

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)