Calendaris Paret A3 amb Espiral Wire-o i Penjador
search
  • Calendaris Paret A3 amb Espiral Wire-o i Penjador

Calendaris Paret A3 amb Espiral Wire-o i Penjador

200,00 €

Imprimir calendaris de paret 2024 de 7 fulles (14 cares) amb espiral wire-o i penjador, personalitzats a cada cara amb els teus dissenys o fotos. En cas que el teu disseny no inclogui el calendari, pots seleccionar l'idioma de la teva preferència i hi afegirem la nostra plantilla de calendari sense cap cost addicional.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Idioma: Castellà

Imprimir Calendaris de Paret A3 amb Espiral Wire-o i Penjador

Imprimeix calendaris de paret 2024 A3 de 7 fulls (14 cares) amb espiral wire-o i penjador per la teva empresa o comerç, personalitzats amb el teu disseny.

Els calendaris de paret A3 amb esppiral wire-o i penjador consten de 7 fulls (14 cares) impreses a tot color. La distribució de la nostra plantilla de calendari és: portada + 12 mesos + contraportada, enquadernat amb espiral wire-o i penjador. Els fulls tenen una osca a la part superior per facilitar la manipulació del penjador; es lliuren llestos per fer servir.

Pots enviar-nos el teu propi disseny de les 14 cares incloent els mesos del calendari (revisa bé les mides que donem i que coincideixi el número de cares). Si només tens el disseny de l'àrea personalitzable, inclourem sense cost addicional la nostra plantilla de calendari amb l'idioma que hagis triat en fer la teva comanda.

En cas de no incloure el disseny dels mesos del calendari, la plantilla s'utilitzarà en l'idioma seleccionat i es correspondrà al calendari 2024 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Característiques

Calendari de Paret A3:

  • Mida de cada full: 297 x 420 mm + 3 mm de sang per cada costat  (total: 303 x 426 mm). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.
  • Només àrea personalitzable: 258 x 170 mm (3047 x 2008 píxels). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.

Impressió: CMYK 2 cares

Paper fulls: estucat mat 170g

Acabats i manipulats: alçat + enquadernació amb espiral wire-o + penjador. Lliurats a punt per fer servir.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)