Calendaris de butxaca tipus targeta
search
  • Calendaris de butxaca tipus targeta

Calendari Butxaca Targeta

33,00 €

Imprimir calendaris 2025 de butxaca mida targeta, personalitzats amb el teu disseny per una cara i amb el calendari al revers. Si no tens fet el disseny de la cara del calendari, pots seleccionar l'idioma de la teva preferència i afegirem la nostra plantilla de calendari sense cap despesa addicional.

Quantitat a imprimir per cada model: 100
Acabats: Sense acabats
Cantonades arrodonides: No
Idioma: Castellà

Imprimir calendaris de butxaca mida targeta

Els calendaris de butxaca són perfectes perquè els teus clients els portin tot l'any a la cartera. Personalitza'l amb el disseny de les teves targetes de visita o de fidelització, amb el teu logotip o qualsevol altre disseny adaptat a una mida targeta de presentació.

Els calendaris de butxaca mida targeta estan disponibles a tamany 55x85 mm. Per una cara s'imprimeix el teu disseny, publicitat o fotografia i per l'altra cara s'imprimeix el disseny del calendari. Si no tens fet el disseny de la cara del calendari, pots triar l'idioma de la teva preferència i col·locarem la plantilla de calendari sense cost addicional.

Pots afegir acabats plastificats als teus calendaris a més de cantonades arrodonides. Prova a canviar les opcions per actualitzar el preu.

En cas de no incloure el disseny de la cara del calendari quan revisem els dissenys subministrats, inclourem automàticament la plantilla de calendari en l'idioma seleccionat a la teva comanda i es correspondrà al calendari 2025 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Si no tries cap acabat addicional, els calendaris es produeixen sense plastificat i amb les cantonades rectes.

Característiques

Mida:

  • 55 x 85 mm + 3 mm de sang per cada costat (total 61 x 91 mm)
  • Recomanem preparar els teus arts finals d'acord amb els estàndards d'impremta. No fer-ho causarà demores en la data final de lliurament de la teva comanda. Si no estàs familiaritzat amb la preparació d'arts finals per a impremta, et recomanem contractar el servei de disseny gràfic de Barnaprint

Paper: estucat mat 350g (pes) / 400 g (gruixor)

Impressió: CMYK 2 cares

Plastificat: opcional. Mat o brillant por una o dues cares

Cantonades arrodonides: opcional

Personalització:

Un cop realitzat el pagament de la teva comanda, puja el teu disseny des de la teva àrea de client. Rebràs les instruccions detallades a l'email de confirmació de comanda que t'enviarà el programa. Si el teu disseny no inclou la cara del calendari, inclourem la nostra plantilla de calendari en l'idioma que estigui gravat a la teva comanda sense cap cost addicional.

En cas que no puguis fer el disseny de la cara publicitària per als teus calendaris, pots contractar el nostre servei de disseny gràfic professional per un preu mòdic: contactan's i t'assessorarem. Un cop realitzat el pagament de la teva comanda afegint el nostre servei de disseny gràfic, et contactarem perquè afinar els detalls pel teu disseny i que ens aportis el teu logotip i text per realitzar el disseny. Abans d'imprimir res, t'enviarem una mostra de disseny digital perquè puguis revisar-la i sol·licitar les correccions que necessitis.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)