Calendaris Paret amb Espiral
search
  • Calendaris Paret amb Espiral

Calendaris Paret amb Espiral

135,00 €

Imprimir calendaris de paret de 7 fulles (14 pàgines) amb espiral wire-o i ganxo per penjar. Disseny 100% personalitzable amb la teva marca o disseny diferent a cada pàgina.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Modelo de calendario: A4 (medida de las hojas 210 x 297 mm)
Idioma: Castellano
Encuadernación: Wire-o Blanc
Models (dissenys únics)

Imprimir Calendaris de Paret amb Espiral Wire-o

Els calendaris de paret de 7 fulls consten de 14 pàgines impreses a tot color. La distribució de la nostra plantilla de calendari és: portada + 12 mesos + contraportada, enquadernat amb esprial wire-o color blanc o negre, a triar i ganxo de metall per penjar.

Estan disponibles en dues mides diferents de fulles: A4 i A3 i es lliuren llestos per utilitzar.

Pots enviar-nos el disseny complet de les 14 pàgines del teu calendari (publicitat + calendari) o només la publicitat per a l'àrea personalitzable: en aquest cas inclourem la plantilla de calendari a l'idioma seleccionat sense cost addicional. Revisa bé les mides de les àrees personalitzables.

En cas de no incloure el disseny dels mesos del calendari, la plantilla s'utilitzarà en l'idioma seleccionat i es correspondrà al calendari 2023 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Característiques

Calendari de Paret A4:

  • Mida de cada full: 210 x 297 mm + 3 mm de sang per cada costat (total: 216 x 303 mm). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.
  • Només àrea personalitzable: 180 x 120 mm (2126 x 1417 píxels). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.
  • Recomanem preparar els vostres arts finals d'acord amb els consells de la Guia de Preparació d'Arxius. Si el teu art final no és un arxiu PDF/X, caldrà que indiquis les mesures finals de tall als comentaris en fer la teva comanda.

Calendari de Paret A3:

  • Mida de cada full: 297 x 420 mm + 3 mm de sang per cada costat  (total: 303 x 426 mm). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.
  • Només àrea personalitzable: 258 x 170 mm (3047 x 2008 píxels). Recorda que l'espiral fa servir uns 12 mm a la part superior.
  • Recomanem preparar els vostres arts finals d'acord amb els consells de la Guia de Preparació d'Arxius. Si el teu art final no és un arxiu PDF/X, caldrà que indiquis les mesures finals de tall als comentaris en fer la teva comanda.

Impressió: CMYK 2 cares

Paper fulls: estucat mat 170g

Acabats i manipulats: alçat + enquadernació amb espiral wire-o i ganxo per penjar. Entrega a punt per fer servir.

Color wire-o: blanc o negre. Ganxo amb el mateix color del wire-o.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
10 - 12 dies feiners
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.