Calendaris Paret Tipus Revista
search
  • Calendaris Paret Tipus Revista

Calendaris Paret Tipus Revista

190,00 €

Imprimir calendaris de paret grapats tipus revista de 14 fulls - 28 pàgines. Mida obert A3 vertical (A4 plegat) amb forat per penjar. Personalitzables amb el teu disseny.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Tipus de paper: Estucat mat 170g
Idioma: Castellano
Models (dissenys únics)

Imprimir Calendaris de Paret Tipus Revista

Aquests calendaris de paret són perfectes pel seu format versàtil tipus revista que permet lliurar-lo plegat a mida A4 i desplegar-lo a mida A3 per penjar-lo, amb uns números grans i llegibles i una enorme àrea per a la teva publicitat o disseny personalitzat. És el tipus de calendari preferit per associacions per a la venda.

Aquest calendari consta de 28 pàgines en total (14 fulls). La mida de cada pàgina individual és de 297 x 210 mm i l'enquadernació és grapada tipus revista. S'inclou una perforació de trepant d'uns Ø5 mm per penjar-lo. Els calendaris de paret tipus revista estan disponibles en tres tipus de paper a escollir.

A les pàgines internes del calendari se suggereix utilitzar la pàgina superior per imprimir la vostra publicitat o fotografia i la pàgina inferior per imprimir el disseny del calendari. Si no teniu realitzat l'art del calendari en si, podeu triar l'idioma de la vostra preferència ia la pàgina inferior col·locarem la plantilla de calendari sense cost addicional.

En cas de no incloure el disseny de la pàgina del calendari, la plantilla s'utilitzarà en l'idioma seleccionat i es correspondrà al calendari 2023 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Les dues darreres pàgines internes del calendari, recomanem utilitzar-les per col·locar un calendari anual o qualsevol ús publicitari de la teva preferència. Si no ens subministreu l'art final per a aquestes pàgines, inclourem la nostra plantilla de calendari a l'idioma seleccionat.

Les dues pàgines externes del calendari es corresponen a la portada i contra la portada. En cas que no ens subministris les arts finals per a aquestes pàgines, quedaran en blanc.

Característiques

Mida:

  • Pàgina: 297 x 210 mm + 5 mm de sang per cada costat (total: 307 x 220 mm)
  • Marge del forat per penjar: 14 mm des de la vora exterior, posició centrada. Revisa bé no col·locar cap text ni logotip que pugui quedar al forat.
  • Recomanem preparar les vostres arts finals d'acord amb els consells de la Guia de Preparació d'Arxius. Si el teu art final no és un arxiu PDF/X, caldrà que indiquis les mesures finals de tall als comentaris en fer la teva comanda.

Impressió: CMYK 2 cares

Enquadernació: grapat tipus revista

Forat per penjar: inclòs

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.