Calendari triangular 20 x 10 cm
search
  • Calendari triangular 20 x 10 cm
  • Calendari triangular 20 x 15 cm

Calendaris Taula Triangular

141,00 €

Imprimeix calendaris de taula triangulars 100% personalitzats amb la teva marca o publicitat. El teu negoci a la vista dels clients els 365 dies de l'any.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Modelo de calendario: ≅ DL 200x100mm (cada cara)
Idioma: Castellano
Models (dissenys únics)

Imprimir Calendaris de Taula Triangulars

Els calendaris de taula són molt efectius ja que la teva marca estarà present a la taula dels teus clients durant tot l'any. De mitjana, mirem els calendaris de taula entre tres i sis vegades al dia, per tant només necessites un disseny cridaner per catapultar la teva marca.

Aquest calendari consta d'una peanya de cartolina gràfica impresa a tot color per una cara, amb un punt d'enganxat i esquerdes. Es lliura en pla llest per utilitzar. Pots enviar-nos el disseny complet del teu calendari (publicitat + calendari) o només la publicitat per a l'àrea personalitzable: en aquest cas inclourem la plantilla de calendari a l'idioma seleccionat sense cost addicional. Reviseu bé les mesures de l'àrea personalitzable.

En cas de no incloure el disseny dels mesos del calendari, la plantilla s'utilitzarà en l'idioma seleccionat i es correspondrà al calendari 2023 amb els festius per a l'idioma seleccionat.

Característiques

Calendari Triangular 200 x 100 mm:

  • Plec obert: 200 x 288 mm + 3 mm de sang per cada costat (total: 206 x 294 mm). Descarrega gratuïtament la plantilla de tall i fendits per a que puguis dissenyar la maquetació de forma correcta.
  • Només àrea personalitzable: 76 x 94 mm (898 x 1110 píxels)
  • Recomanem preparar els teus arts finals d'acord als consells que hi trobaràs a la Guia de Preparació d'Arxius. Si el teu art final no és un arxiu PDF, caldrà que ens indiquis les mides del teu disseny en els comentaris quan facis la comanda.

Calendari Triangular 200 x 150 mm:

  • Plec obert: 200 x 388  mm + 3 mm de sang per cada costat (total: 206 x 394 mm). Descarrega gratuïtament la plantilla de tall i fendits per a que puguis dissenyar la maquetació de forma correcta.
  • Només àrea personalitzable: 76 x 140 mm (898 x 1654 píxels)
  • Recomanem preparar els teus arts finals d'acord als consells que hi trobaràs a la Guia de Preparació d'Arxius. Si el teu art final no és un arxiu PDF, caldrà que ens indiquis les mides del teu disseny en els comentaris quan facis la comanda.

Impressió: CMYK 1 cara

Material: cartolina gráfica de 255g / 400µ

Acabats: fendit + pegat. S'entrega plegat.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.