Cupó Descompte Cap de Setmana

 BNPFINDE-593X446.png

Aplica el cupó BNPFINDE per obtenir un descompte del 10% del valor de la teva compra en totes les comandes que facis durant el cap de setmana, des del divendres a partir de les 00:00 h fins el diumenge a les 23:59 h. Vàlid per comandes realitzades al nostre web www.barnaprint.es pe un import mínim de 50€ IVA inclòs.

Condicions:

  • Descompte no acumulable amb altres promocios o cupons de descompte actius
  • No es pot aplicar a comandes anteriors ni compres ja fetes
  • La validesa del cupó es per la comanda en curs, sempre que es faci el pagament entre el divendres a les 00:00h i el diumenge fins les 23:59h. Les comandes fetes amb pagament per transferència bancaria que no haguem rebut el justificant de pagament dins de termini seran cancelades el dilluns, sense excepció.
  • L'import mínim de la teva compra ha de ser de 50,00€ IVA inclòs (despeses d'enviament apart)

Ús del cupó BNPFINDE

El cupó BNPFINDE està disponible per a tots els clients, des del dia divendres a partir de les 00:00h fins el següent diumenge a les 23:59h

Per aplicar-ho només tens que introduïr el codi BNPFINDE a la casella de codis de descompte a la teva cistella. Un cop introduït, s'aplicarà el descompte del 10% sobre el valor de la comanda, no a les despeses d'enviament.

Càlcul del cupó de descompte

El cupó de descompte BNPFINDE es calcula porcentualment en funció de l'import de la teva comanda segons el preu final de venda.

Per preu final de venda s'enten el preu efectiu a pagar pel client amb els impostos inclosos, sense incloure les despeses d'enviament ni altres posibles despeses que es puguin generar amb posterioritat.

Un cop afegit el codi, al moment de fer el pagament es podrà veure el descompte aplicat. Aquesta oferta no te cap valor en diner efectiu i no és acumulable amb cap altre codi promocional.

 

Dubtes i preguntes

En cas de qualsevol consulta, no dubtis en contactar-nos.