PLANTILLE_ARGETES.png

Imprimir Targetes de Visita a Girona | Barnaprint

A Barnaprint pots imprimir les teves targetes de visita a Girona per a empreses i professionals. Les targetes de visita són una eina important per promocionar la teva marca i establir connexions professionals. Assegureu-vos de que el vostre disseny sigui clar, professional i fàcil de llegir, i que la informació de contacte sigui precisa i actualitzada.

Si ja has arribat fins a la nostra impremta online, et convidem a conèixer totes les opcions per imprimir targetes de visita online.

Vols imprimir espectaculars targetes de visita? Demana assessorament gratuït o demana'ns pressupost

Targetes de visita estàndard

Targetes de visita impreses en estucat mat de 350g. Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm o personalitzat des de 50 x 50 mm fins a 90 x 60 mm. Es poden imprimir per una o ambdues cares. Per a un acabat més resistent es poden afegir plastificat brillant, mat o soft touch,

Imprimir targetesde visita estàndard: 

Targetes de visita en cartolines òfset i creatives

Targetes de visita impreses en cartolina òfset i altres tipus de cartolines amb tacte natural. Targetes de visita impreses en cartolines amb textura i targetes de visita en cartolina Kraft reciclable. La seva característica principal la dóna el tipus de paper no setinat que marca diferència i personalitat a les teves targetes de visita.

Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm o personalitzat des de 50 x 50 mm fins a 90 x 60 mm. Es poden imprimir per una o ambdues cares i pots afegir acabat amb cantonades arrodonides.

Imprimir targetes de visita cartolinas òfset i creatives: 

Targetes de visita URGENTS

Les targetes de visita urgents estan ideades per imprimir targetes de visita online i rebre-les en un termini de 24 hores o un dia feiner. Per fer-ho, cal que facis la teva comanda de targetes de visita urgents i subministris el teu arxiu d'impressió abans de les 11:00 del dia feiner en curs. Quan revisem i validem els teus arts finals, iniciarem una producció exprés de les targetes de visita i s'envien el mateix dia, perquè les rebis el següent dia laborable abans de les 15:00h al teu domicili.

Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm per una o ambdues cares. Aquestes targetes, per la seva producció urgent, no admeten acabats addicionals.

Imprimir targetes de visita urgents: 

Targetes de visita en suports especials

A la teva impremta online Barnaprint també pots imprimir targetes de visita en suports especials, per exemple: targetes de visita en cartolina negra, targetes de visita en paper de pedra, targetes de visita imant de nevera, etc.

Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm o personalitzat des de 50 x 50 mm fins a 90 x 60 mm. Es poden imprimir per una o ambdues cares i pots afegir acabat amb cantonades arrodonides.

Imprimir targetes de visita suports especials: 

Targetes de visita amb vernís selectiu i vernís selectiu 3D (relleu)

El vernís selectiu és una tècnica d'acabat utilitzada postimpressió que permet ressaltar certes àrees d'una imatge o disseny mitjançant l'aplicació d'una capa de vernís transparent per obtenir un efecte brillant i ressaltat en certes àrees específiques del disseny. Aquest vernís pot ser llis o 3D per crear a més, un relleu brillant a les zones amb vernís.

Les targetes amb vernís selectiu són una excel·lent opció per a aquells que volen crear targetes de visita o targetes de presentació amb un acabat professional i cridaner. El vernís selectiu es pot aplicar en àrees específiques de la targeta, com ara el logotip, el nom o la informació de contacte, per crear un efecte visual atractiu i ressaltat.

Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm o personalitzat des de 50 x 50 mm fins a 90 x 60 mm. Es poden imprimir per una o ambdues cares i pots afegir acabat soft touch i cantonades arrodonides.

Imprimir targetes de visita vernís selectiu: 

Targetes de visita amb stamping metal·litzat

Les targetes amb stamping metal·litzat són una opció popular per a aquells que busquen crear targetes de visita o targetes de presentació d'alta qualitat i elegants. El stamping metal·litzat permet afegir detalls metàl·lics en el disseny de la targeta, com el logotip, el nom o la informació de contacte, cosa que les fa més cridaneres i memorables.

Les targetes amb stamping metal·litzat poden tenir una aparença luxosa i sofisticada que les diferencia de les targetes de visita tradicionals. Els dissenys metal·litzats poden ser de color or, plata, bronze o qualsevol altre color metàl·lic que s'adapti al disseny de la targeta.

Es poden imprimir en mida estàndard 85 x 55 mm o personalitzat des de 50 x 50 mm fins a 90 x 60 mm. Es poden imprimir per una o ambdues cares i vénen amb acabat soft touch.

Imprimir targetes de visita stamping metal·lizat: 

Quina és la quantitat mínima per imprimir targetes de visita a Barnaprint?

Pots fer la teva comanda d'impressió de targetes de visita a partir de 100 unitats

Disseny de targetes de visita

Si no tens el disseny de la teva targeta de visita, a la nostra impremta online et podem realitzar el disseny de les targetes de visita a Girona, a preus molt competitius. Pregunta pels nostres serveis de disseny gràfic. També fem targetes de visita a Banyoles, Empuriabrava, Blanes, Figueres, Lloret de Mar i tota la província de Girona.

En quant de temps rebré les meves targetes de visita?

Els terminis de producció de targetes de visita a Girona són de 5-8 dies feiners: no s'hi inclouen dissabtes, diumenges ni festius. Igualment, a cada targeta tens indicat el temps de producció específic per a aquest tipus de targeta de visita.

Com preparar el disseny de les targetes de visita?

Si vols preparar tu mateix el disseny de les targetes de visita, pren en compte els requisits següents:

• Prepara el teu disseny en format .pdf, .ai, .indd, .tif, .eps, .jpg

• La resolució d'impressió ha de ser de 300 dpi

• Has d'afegir un sobrant d'almenys 3 mm per cada costat. En aquest sobrant heu d'estendre el color de fons. Aquest sobrant es diu sang.

• El mode de color del teu disseny i tots els elements inclosos a la targeta ha de ser CMYK. Si fas el teu disseny amb color RGB és probable que els teus colors es vegin apagats a la impressió.

• Si les vostres targetes de visita porten un acabat, com ara stamping, vernís selectiu o tinta blanca, heu de preparar-lo en un fitxer a part.

Enviament de les targetes de visita Girona

A la nostra impremta online, l'enviament de les targetes de visita a Girona és gratis.

Com demanar les targetes de visita a Girona?

Si vols imprimir Targetes de Visita a Girona, només has de fer la teva comanda a la nostra impremta online. Un cop realitzat el pagament, podràs pujar els teus fitxers d'impressió des de la teva àrea de client o utilitzar un gestor com a WeTransfer per fer-nos arribar els teus arts finals.