Mètodes de pagament

Barnaprint no recopila ni emmagatzema dades relacionades amb el vostre mètode de pagament, targeta o número de compte. A més, els nostres servidors utilitzen SSL-SSH per xifrar totes les comunicacions i transaccions de dades que es poden fer entre el vostre ordinador, el nostre servidor i la passarel·la de pagament bancària.

Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit:

La passarel·la de pagament de la targeta és un servei de la nostra entitat bancària que processa el pagament immediat amb targeta de dèbit o de crèdit, de manera que Barnaprint no rebrà ni sol·licitarà les dades de la vostra targeta. Heu de tenir en compte que cada entitat emissora de la targeta té els seus propis mètodes d'autenticació del titular de la targeta, de manera que heu d'estar atents a qualsevol notificació que rebeu del vostre banc per acabar l'operació. Barnaprint no té poder per autoritzar cap pagament fet amb targeta, sinó que és una operació gestionada 100% entre les entitats bancàries (emissora i receptora).

Pagament amb transferència bancària:

Quan seleccioneu aquest mètode de pagament i acabeu el procés de pre-activació de la vostra comanda, rebreu al vostre correu electrònic la informació necessària perquè pugueu fer la vostra transferència.

Teniu en compte que amb aquest mètode serà necessari per envieu el justificant de transferència o ingrès per guixeta al nostre email info@barnaprint.es.

Un cop rebem el justificant, procedirem a la seva verificació i confirmació per part de el nostre departament d’administració. Aquesta confirmació pot estar a punt el mateix dia o dins de les properes 48 hores: aquest mètode de pagament no es recomanat en cas que contracteu un servei d’impressió urgent.

Paypal

Si teniu un compte de PayPal, podeu utilitzar aquest mètode per fer el vostre pagament. A més, hem habilitat l’opció de pagament gratuïta en 3 quotes que ofereix PayPal, de manera que podeu aprofitar aquest avantatge comercial.Termes i condicions de venda

Abans de poder fer el vostre pagament per targeta, transferència bancària o Paypal, caldrà que accepteu els termes i les condicions de venda que regeixen les condicions de contractació dels nostres serveis, per la qual cosa és molt important que en tingueu coneixement al Enllaç activat per a això. L’acceptació d’aquests implica el seu coneixement total i l’acceptació de les clàusules de vendes i devolució organitzades. Si no esteu d’acord amb cap dels termes i condicions de venda, no voleu acceptar -ho o no els enteneu, en cap circumstància activeu el quadre d’acceptació dels termes i condicions de venda o feu la vostra comanda a Barnaprint.