TOP-BOCNROLL-CAT.png

PORTA ENTREPANS BOC'N'ROLL
PERSONALITZATS

Els embolcalls d’un sol ús per al berenar escolar generen una gran quantitat de residus que contaminen el nostre entorn. A més, la seva producció requereix de recursos naturals i energia, contribuint a l’emergència climàtica que tant ens preocupa. Finalment, el seu ús promou una mentalitat d’un sol ús en els infants, en lloc de fomentar la reutilització i la cura del medi ambient. És fonamental buscar alternatives sostenibles i promoure l’educació ambiental per protegir el nostre planeta.

Els embolcalls de tela per al berenar escolar ofereixen beneficis ambientals significatius. Com que són reutilitzables, redueixen la generació de residus i disminueixen la contaminació. A més, en ser impermeables, eviten vessaments i deixalles innecessàries. També es poden rentar, la qual cosa facilita la seva neteja i perllonga la seva vida útil. En optar per aquests embolcalls, promovem la sostenibilitat i ensenyem als infants el valor de reduir, reutilitzar i cuidar el nostre medi ambient.

Adeu als embolcalls d’un sol ús. El portaentrepans Boc’n’Roll és l’embolcall de tela reutilitzable que s’ajusta a la mida de qualsevol aliment: entrepà, fruita, sandvitx, brioixeria... Pràctic, lleuger, rentable, l‘embolcall sostenible per a entrepans i berenars. En obrir-se també serveix de mantell, per la qual cosa és ideal per als berenars del col·legi, treball o per portar d’excursió.

El portaentrepans reutilitzable Boc’n’Roll contribueix a la reducció d’embolcalls d’un sol ús com l’alumini, paper o plàstic. 

Exterior fabricat amb polièster, interior de plàstic lliure de BPA el fa impermeable i fàcil de netejar amb un drap humit. També és apte per a rentat en rentadora automàtica a 30ºC. Té una vida útil per a cents d’usos. 

Aquest producte és el favorit d’AFAs de col·legis on ja es prohibeix l’ús d’embolcalls d’un sol ús.

A Barnaprint oferim portaentrepans Boc’n’Roll personalitzats amb el logo o disseny que vulguis. Els portaentrepans Boc’n’Roll estan disponibles en vuit colors de tela i es lliuren amb impressió a una tinta per la cara exterior. 

Si pertanys a un centre educatiu o AFA i esteu implicats a eliminar els embolcalls d’un sol ús per als berenars dels alumnes, aquesta és una gran solució. Pots consultar totes les opcions i característiques del portaentrepans Boc’n’Roll o contàctans i atendrem tots els teus dubtes.

DEMANA-MES-INFO.png