RECOMANA ELS NOSTRES SERVEIS I GUANYA UN DESCOMPTE

REGALOS-POR-RECOMENDACIONES.jpg

Recomana i comparteix a xarxes els nostres serveis i guanya descomptes del 10% per les teves comandes i participa al sorteig de premis mensuals.

COM OBTENIR EL TEU DESCOMPTE DEL 10%

Al nostre web:

1. Entra al teu compte d'usuari o crea un de nou si encara no estàs enregistrat.

2. Tria un dels nostres productes del catàleg web i deixa una valoració de 5 estrelles i un comentari explicant als altres usuaris perquè recomanes aquest producte o servei (preu, qualitat, bons materials, excelents acabats, etc)

BOTON-INICIA-SESION-CAT.png

A instagram:

1. Segueix el nostre perfil d'Instagram

2. Tria qualsevol de les nostres publicacions, la que més t'agradi, dona-li LIKE i anomena a tres amigues/amics teus en els comentaris de la mateixa publicació. 

BOTON-INSTAGRAM-CAT.png

A Google Maps:

1. Cerca BarnaPrint a Google Maps

2. Deixa una ressenya de 5 estrelles i un comentari explicant a la resta d'usuaris per què ens recomanes i què es lo que més t'agrada dels nostres serveis. 

BOTON-GOOGLEMAPS-CAT.png

Un cop hagis complert els tres passos, activarem al teu compte de client del nostre web un codi de descompte perquè puguis obtenir un descompte del 10% a la teva propera comanda. 

A més a més, entre tots els participants del programa de recomanacions de cada mes que hi hagin fet una comanda, hi sortejarem un premi especial per un guanyador o guanyadora. Els premis poden variar des de tasses, clauers, calendaris, llibretes i més. 


CONDICIONS ESPECIALS D'AQUESTA PROMOCIÓ:

  • Promoció subjecta a un (1) descompte per client.
  • Els descomptes son personals i intransferibles per cada client.
  • Per validar la participació en el programa "recomana i guanya" s'han d'haver complert els tres passos al nostre web + Instagram + GoogleMaps
  • El sorteig del guanyador de cada mes es realitzarà el primer dia laborable del mes següent.