RECOMANA ELS NOSTRES SERVEIS I GUANYA UNA RECOMPENSA

Publica la teva ressenya recomanant els nostres serveis a d'altres usuaris i aconsegueix un regal d'agraïment. 

REGALOS-POR-RECOMENDACIONES.jpg

COM PUBLICAR LA TEVA RECOMENDACIÓN

1. A la nostra web: entra al producte que has contractat, busca el botó "escriu la teva pròpia ressenya" i escriu amb les teves pròpies paraules el que més t'ha agradat de la teva comanda i la teva experiència perquè serveixi altres usuaris.

o...

2. A les ressenyes de Google: recomana'ns, puja fotos de la teva comanda i explica com ha estat la teva experiència.

En tots dos casos: en rebre els vostres comentaris recomanant positivament a contractar els nostres serveis, preparem un regal especial per a tu que enviarem a tots els clients participants d'aquest programa al final del mes.


CONDICIONS ESPECIALS D'AQUESTA PROMOCIÓ:

Promoció subjecta a un (1) regal per client i ressenya on ens hagis recomanat.

Els regals es lliuraran de forma aleatòria, segons la disponibilitat d'existències i en un termini de 30 dies a partir d'haver validat la recomanació.

Per validar la teva recomanació, aquesta ha de ser una recomanació vàlida per a altres usuaris, a partir d'una comanda realitzada, positiva, on comparteixis en les teves pròpies paraules el perquè altres clients ens haurien de preferir per contractar els nostres serveis gràfics d'impressió i/o disseny gràfic.

En cas d'esgotar-se totes les existències de premis disponibles, avisarem sobre el retard i farem l'enviament el més aviat possible.