Disseny Gràfic

Disseny Gràfic

Sotscategories

 • Disseny de Logos

  El disseny de logos és fonamental per establir la identitat i la imatge corporativa de la teva empresa, comerç o marca.

  A Barnaprint sabem com és d'important i per això estem especialitzats en el disseny de logos professionals que continguin tot el necessari perquè es reconeguin a simple vista i s'associïn ràpidament amb els nostres clients.

  Per descomptat, obtindràs els arxius necessaris per utilitzar el teu logotip en qualsevol tipus de material gràfic que necessitis, així com els seus drets d'explotació.

  Tenim quatre plans de disseny de logotip que s'adapten a totes les necessitats i pressupostos.

  Logo Low Cost

  Ideals per als que necessiten una solució ràpida de baix pressupost. Es dissenyen a partir de plantilles predissenyades podent personalitzar nom i color.

  Logo Basic

  Aquest pla està especialment ideat per a redissenys de logos ja existents, ja sigui per modernitzar-lo o perquè no disposis de les arts finals i necessitis el vectoritzem.

  Logo Estàndard

  Aquest és el pla de disseny de logo ideal per a totes les startups, emprenedors i empreses que estiguin per iniciar les seves activitats en breu i els responsables del qual sàpiguen com és d'important començar amb un logo que identifiqui la seva marca per a l'elaboració del rètol, logo per a xarxes socials, pàgina web, targetes, cartelleria i altres. Amb la contractació d'aquest pla incloem el disseny d'una peça de papereria a escollir pel client.

  Logo PRO

  Aquest pla és ideal per a aquelles empreses més exigents que a més d'obtenir tot allò inclòs al pla de Logo Estàndard, volen també tenir el seu manual d'identitat corporativa del seu logo per poder distribuir-lo als seus futurs proveïdors i assegurar-se que mantindran la identitat de la marca sense pervertir-la o modificar-la perquè no segueixin els paràmetres ideats per assegurar que sempre s'associï a l'empresa del client.

 • Disseny Publicitari

  Els nostres serveis de disseny publicitari estan especialment orientats per a l'elaboració de gràfics de disseny orientats al màrqueting i promoció de la teva marca o negoci.

  Aquests serveis van abasten el disseny de flyers, fulletons, calendaris, cartells, pòsters, banners, publicacions per a xarxes socials, contractació i retoc de fotografies professionals, disseny de roll-ups, etiquetes, postals i qualsevol altre material destinat a la publicitat i promoció.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

 • Disseny Restauració

  Els nostres serveis de disseny per a restauració estan especialment orientats per a l'elaboració de disseny de cartes, posagots, menús i cartelleria presents a qualsevol negoci del sector.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

 • Disseny de Papereria

  Els nostres serveis de disseny gràfic de papereria estan especialitzats en el disseny dels materials de papereria dús diari a qualsevol empresa o comerç.

  Aquests serveis van abastant el disseny de targetes de visita, fulles amb capçalera, segells, carpetes, blocs d'albarans o factures, contractes, sobres, etc.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

 • Plantilles Predissenyades

  El nostre servei de plantilles predissenyades ofereix solucions immediates de disseny gràfic online sense haver de començar des de zero.

A Barnaprint disposem d'estudi de disseny gràfic propi per poder oferir un ampli ventall de serveis gràfics per a tots els nostres clients, empreses o particulars.

Coneix els nostres serveis de disseny gràfic online per al disseny de targetes de visita, papereria, flyers, díptics, cartells banners, calendaris, etc. Posem a la teva disposició tot el nostre equip de professionals del disseny gràfic per ajudar-te a aconseguir la imatge que necessites i amb els preus més competitius del mercat.

Els nostres serveis de disseny online no tenen lletra petita ni sorpreses inesperades: t'expliquem amb tot detall tot el que està inclòs al servei i com funciona abans que hagis de contractar ni fer cap pagament.

Projecta una imatge professional per a la teva empresa, un disseny delicat per a les teues invitacions, un missatge directe per a la teua publicitat. Explica'ns el teu projecte i farem un disseny exclusiu per a tu. En finalitzar el treball, cedim en exclusiva els drets d'explotació i reproducció del disseny realitzat en cas que prefereixis imprimir a una altra impremta.

AVANTATGES I BENEFICIS DEL NOSTRE DISSENYADOR ONLINE

Dissenyador titulat: els nostres dissenyadors gràfics són professionals graduats en disseny gràfic. A més, podràs parlar directament amb el dissenyador gràfic encarregat del teu projecte a través de whatsapp

Preus i terminis tancats: amb el nostre sistema de treball ens assegurem de finalitzar el projecte de disseny en el termini establert, sense demores ni retards.

Últimes tendències de disseny: constantment estem realitzant estudis per seguir les darreres tendències en disseny gràfic i que els nostres clients obtinguin sempre dissenys moderns i professionals.

Integració visual: ens esforcem perquè tots els dissenys creats tinguin connexió visual amb la teva marca, mantenint l'estil gràfic necessari perquè els teus clients et puguin reconèixer fàcil i ràpid. Un bon disseny gràfic sempre mantindrà la identitat visual de la marca principal.

Tipografies idònies per a cada tipus de treball: com a amplis coneixedors de la matèria, cada treball tindrà una cura especial en l'ús de les tipografies més adequades per a cada projecte. Digues adéu a gràfiques amb textos massa petits o il·legibles.

Més de 25 anys d'experiència en disseny gràfic: la nostra directora d'art compta amb una dilatada trajectòria a la seva carrera de disseny gràfic comercial, publicitari, healthcare, web i de xarxes socials, cosa que ens permet oferir garanties d'èxit en tots els projectes de disseny. gràfic que desenvolupem.

DISSENYADOR GRÀFIC ONLINE PER A QUALSEVOL PART DEL MÓN

En oferir els nostres serveis de disseny gràfic online pots contractar des de qualsevol part del país i del món. Recorda que podràs parlar directament amb el teu dissenyador gràfic assignat a través de whatsapp.