Xarxes Socials: PACK BÀSIC
search
  • Xarxes Socials: PACK BÀSIC

Xarxes Socials: PACK BÀSIC

80,00 €

Disseny per a Xarxes Socials ideal per a emprenedors i PIMES que necessitin iniciar una estratègia de màrketing de xarxes socials amb pressupost controlat.

Inclou:

  • Redacció creativa de textos que aniran a dins de les creativitats a partir de textos subministrats per el client per posar a la publicació.
  • Revisió dels textos de la publicació, submnistrats per el client.
  • Quatre (4) publicacions al mes amb creativitats estàtiques amb màxim una (1) imatges per publicació.
  • Creació de calendari mensual personalitzat de publicacions
  • Gestió compartida de programació de publicacions mitjançant META (requereix accès donat per el client)

Consulta la informació completa disponible més avall abans de contractar aquest servei.

DISSENY PER A XARXES SOCIALS: PACK BÀSIC

El màrketing a xarxes socials és imprescindible per a vendre els teus productes i serveis. Quedar-se'n fora és tancar-se a interactuar amb el món deixant fora els canals més fets servir per milers de persones. Per tant, tenir una presència professional a xarxes és part de la teva estratègia de màrketing i de cap manera hauries de portar les xarxes de la teva marca com les teves xarxes personals. I com sabem lo dur que son tots els inicis per un emprenedor, oferim aquest Pack de Disseny per a Xarxes Socials fet a mida per impulsar la teva presència d'una manera profesional, amb un pressupost molt ajustat.

Què inclou el pack BÀSIC?

  • Redacció creativa de textos "per a les imatges" a partir de textos i continguts subministrats per el client. Ningú coneix millor el teu producte i estàs en un moment que no pots assumir les despeses d'una redacció de continguts, ho sabem. Per aixó et donem un cop de mà, et guiem en el tipus de text que escau millor als continguts de la teva publicació, si és comprensible, el tò del llenguatge segons el teu públic objectiu, etc. També t'ajudem a treure un extracte per fer el text creatiu que hi anirà a dins de la imatge (diferent al text que va en el cos de la publicació). Si necessites un servei de redacció creativa més extès, demana'ns pressupost.
  • Quatre (4) publicacions al mes amb creativitats estàtiques amb màxim de una (1) imatges per publicació. La mida d'aquestes imatges, en aquest pack, les fem estandaritzades a Instagram i poden ser de 1080x1080 px, 1080x1350 px o 1080x1920 px: només una de les tres mides incloses al pack. Sempre podràs canviar la mida en el moment que vulguis però no estàn incloses les adaptacions d'una mida en altre. Per ampliar el servei i adaptar una creativitat feta a diferents mides, demana'ns pressupost. Les imatges es lliuren en format PNG o JPG.
  • Creació de calendari mensual personalitzat de publicacions. Et donem les plantilles amb el calendari de programacions mensuals. No necessites cap programa addicional, treballem amb documents compartits de Google online amb control de canvis activats.
  • Gestió compartida de programació de publicacions mitjançant META (requereix accès donat per el client). Si fas servir META (o altre gestor) per programar les teves publicacions amb antelació, pots donar-nos accés com editors per poder encarregar-nos de la programació dels teus continguts segons el calendari de xarxes ja establert amb els textos i imatges generats. Seguiràs tenint control total sobre els teus perfils, nosaltres només tindrem un rol de gestors de continguts.

Comentaris (0)