Disseny Web

Disseny Web

Filtres actius

Digitalitzar el teu negoci i tenir presència a Internet és vital per augmentar les vendes.

A BARNAPRINT T'AJUDEM A DIGITALITZAR EL TEU COMERÇ O EMPRESA

Fem la botiga online o la teva pàgina web i et regalem un any de hosting i domini.

Per què cal digitalitzar el teu negoci? Aquí tens unes quantes raons:

1. Augmenta l'estatus del teu negoci

Posa't un moment a la pell dels teus clients: quina empresa et donaria més credibilitat? Una que té presència a Internet amb una bona web o botiga online, o una que no?

I ara pensa en l'experiència d'usuari dels teus clients: no sols es tracta de tenir una web, sinó una que ofereixi una experiència d'usuari satisfactòria.

Posa el teu projecte a les nostres mans i crearem la millor pàgina web o botiga online pel teu negoci.

2. El teu comerç obert (i generant vendes) 24/7

La teva pàgina web estarà sempre "oberta" sense importar que sigui de nit, cap de setmana o festiu: ven les 24h.

Imagina't només per un moment ficar-te al llit a dormir a la nit i despertar al matí següent amb noves vendes realitzades a la teva pàgina web mentre dormies. Els teus clients potencials podran comprar els teus productes o consultar els teus serveis directament, sense haver d'esperar que estiguis obert amb el risc potencial que en aquest lapse de temps es decanti per un producte similar de la teva competència que sí que té presència online.

3. Sortiràs més fàcilment a Google

Sense tenir una pàgina web pròpia, encara que tinguis una pàgina de Facebook o estiguis donat d'alta a Google Maps, serà molt difícil que apareguis als resultats de cerca. Necessites un web optimitzat i connectat amb totes les teves xarxes socials per sortir en bones posicions en els resultats de cerca i atraure molts més clients.

4. És imprescindible pel teu màrqueting online

Ja sabem que podeu fer màrqueting en xarxes socials i pagar campanys d'anuncis a Google Adwords... i això no està malament. Però tenint la teva pròpia pàgina web sempre podràs tenir control sobre els teus continguts, campanyes i promocions sense dependre de canvis en les polítiques de Facebook o Google.

5. Multiplicaràs les vendes

Tots els raonaments anteriors tenen un únic objectiu: multiplicar les vendes.

És per això que digitalitzar el teu negoci és per a tu la inversió més intel·ligent que puguis fer.

TENIM TOT EL QUE NECESSITES PER VENDRE ONLINE

  • Tant se val si el teu negoci és B2B o B2C, tenim experiència en tot tipus de projectes. Estem especialitzats en comerços, botigues, majoristes i fabricants.
  • El teu disseny totalment personalitzat, fins i tot en els plans més estàndards el teu web o botiga online estarà identificada amb el teu logotip, tipografia i codi visual.
  • Tots els nostres dissenys de botigues online i pàgines web són 100% responsive, és a dir, s'adapten automàticament a la grandària de la pantalla de qualsevol dispositiu.
  • Instal·lem i configurem tots els mòduls que necessitis per al teu pla e-commerce o web estàndard a més a més de tots els que vulguis comprar i afegir addicionals disponibles a la botiga de mòduls de Prestashop i WordPress.
  • Hosting ràpid i segur amb certificat SSL de franc preinstal·lat gratis el primer any.
  • Registre de domini .com, .net o .es gratis el primer any.
  • Tutorials d'ús
  • Botiga online o pàgina web en propietat

Consulta els nostres serveis disponibles o sol·licita més informació i pressupost sense cap compromís.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ