Cartells Immobiliàries
search
  • Cartells Immobiliàries

Cartells Immobiliària Polipropilè Alveolar

27,00 €

Imprimir expositor Roll-Up autoenrotllable amb estructura d'alumini i gràfica impresa a una cara sobre lona de PVC Frontlit de 510g / 400µ d'alta durada i resistència a l'esquinçament, amb funda per a transport. Lleuger, fàcil d'instal·lar i desinstal·lar a qualsevol lloc.

Quantitat a imprimir per cada model: 1
Mida Final: 70 x 50 cm
Afegir serveis de disseny: Pujar fitxer (al completar pagament)
Accessoris: Cap

Descomptes per volum

Models (dissenys únics) Descompte per quantitat Estalvieu
5 5% 6,75 €

Imprimir Cartells per a Immobiliàries

El poliprepilè alveolar és un material rígid per a impressió en gran format molt lleuger especialment indicat per a la impressió de cartells d'immobiliària. Com que té un centre de niu d'abella coextruït, compta amb una rigidesa extraordinària. La seva estructura, a més, és ideal per a la col·locació d'ollades.

És ideal per a zones exteriors amb gran exposició per la seva alta resistència a la interès, altes i baixes temperatures, resistent a l'aigua, a productes químics i als greixos.

Els cartells per a immobiliària impresos en polipropilè alveolar tenen una vida útil d'uns 3 anys. A més, és un material 100% reciclable.

És un material molt econòmic per a la impressió de cartells d'immobiliària amb missatges cridaners de "SE VEN" o "ES LLOGA", imprescindibles per a la venda o lloguer d'habitatges, cases, xalets, locals comercials, etc. Es recomana col·locar-los a llocs molt visibles, a façanes d'edificis, baranes, balcons i terrasses.

Al moment de realitzar el disseny dels cartells per a immobiliària, recorda complir dos requisits. El primer és lús de colors cridaners i impactants. El segon és que contingui les dades de contacte per gestionar la venda.

Característiques:

  • Mides disponibles:
    70 x 50 cm + 0,5 cm de sang por cada costat (total 71x51 cm)
    100x70 cm + 0,5 cm de sang por cada costat (total 101x71 cm)
  • Material: polipropilè alveolar
  • Impressió: color CMYK 1 cara
  • Accesoris opcionals: ollats a les cantonades

Disseny gràfic:

Si ja tens preparat el teu disseny gràfic a mida final d'impressió + sang + marques de tall, amb suficient resolució per a impressió (art final), podràs pujar el teu fitxer en finalitzar el pagament de la comanda.

En cas que necessitis que et fem el disseny, només has d'afegir l'opció "Disseny Barnaprint" a la teva comanda i realitzarem el disseny segons les indicacions que ens donis i requeriments que necessitis. Rebràs una mostra digital abans d'imprimir, perquè puguis revisar-ho i donar el teu vistiplau.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

Els vols amb impressió per dues cares? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)