Estovalles de paper
search
  • Estovalles de paper

Estovalles de Paper

60,00 €
5-8 dies feiners

Imprimeix estovalles individuals de paper com una eina de màrqueting in situ per promocionar els valors del teu establiment o suggerir plats o ofertes als teus comensals.

Quantitat a imprimir per cada model: 50
Afegir serveis de disseny: Pujar fitxer (al completar pagament)

Descomptes per volum

Models (dissenys únics) Descompte per quantitat Estalvieu
5 2% 6,00 €
10 5% 30,00 €
25 10% 150,00 €

Imprimir estovalles de paper personalitzades amb el teu disseny

Les estovalles de paper que imprimim a Barnaprint són una solució pràctica i econòmica per comunicar el que vulguis, ja que es poden personalitzar amb el disseny que tu vulguis. Pots utilitzar-los per promocionar plats i tapes estrella, la teva carta de plats i begudes, promocions, la filosofia del teu establiment o fins i tot incloure fotos de postres delicioses per induir suggestivament els teus clients al seu consum.

Els nostres salvamantels van impresos a tot color en paper òfset de 90g i després del seu ús només has de rebutjar-los, evitant haver d'estar rentant estovalles cada vegada que desocupin la taula, cosa que significa més comoditat i rapidesa durant els serveis de menjars.

Característiques: 

  • Format A3 420 x 297 mm + 3mm de sang per cada costat (total 426 x 303 mm)
  • Suport: paper òfset blanc de 90g
  • Impressió: color CMYK per una cara

Disseny Gràfic

A BarnaPrint oferim l'opció que ens demanis el servei de disseny gràfic de les teves estovalles en cas que no el tinguis encara creat. Així, realitzarem el teu disseny professional, cridaner i atractiu a partir dels requeriments i la informació que ens subministris.

Per incloure aquest servei, només heu de seleccionar l'opció "Disseny BarnaPrint". Un cop rebem la confirmació de la teva comanda, et contactarem en un termini no major d'1 dia laborable perquè ens subministris tota la informació necessària per al disseny de les teues estovalles.

En cas que ja tingueu llest l'art final del vostre disseny, només heu de deixar seleccionada l'opció "Pujar Fitxer" a l'opció de disseny. Quan hagis realitzat el pagament de la teva comanda podràs enviar-nos l'art final des de la teva àrea de client o per WeTransfer (comptes de convidat).

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Property
Offset 90 g
Mida
A3 (420 x 297 mm)
Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)