Impremta

Impremta

Sotscategories

 • Targetes de visita

  Les targetes de visita són un element de presentació indispensable per presentar la nostra empresa o negoci. El principal objectiu d'una targeta de visita és influir en la primera impressió i potenciar la percepció positiva del professional i del negoci per sobre de la competència per ser recordat amb més facilitat a la memòria del receptor.

   

  IMPRIMIR TARGETES DE VISITA CREATIVES

  A la nostra impremta online trobaràs totes les opcions per imprimir targetes de visita creatives i més originals.

  Potencia el disseny de les teves targetes triant un paper amb textura o targetes amb vernís selectiu per afegir brillantor o vernís amb relleu per afegir volum i relleu a les targetes.

  Afegeix un valor addicional a la teva marca amb els colors metal·litzats del stamping metal·litzat i acabat soft touch per a unes targetes de visita de qualitat insuperable.

  Diferencia les teves targetes de presentació imprimint targetes encunyades amb formes diferenciades i impactants talls interiors.

  Combina diversos suports per crear targetes multicapa d'alt gruix i infinites possibilitats o afegeix cantells pintats per a unes targetes de visita totalment diferencials.

  Utilitza tinta plata de base per metal·litzar tots els colors que vulguis i assolir efectes únics o tinta blanca sobre cartolines de color, posem tots aquests recursos al teu abast per a la impressió de les teves targetes de visita.

  També teniu disponible la possibilitat d'imprimir targetes de visita ecològiques. A més, disposem d'un ampli catàleg de papers amb certificat de sostenibilitat FSC i PEFC.

   

  DISSENYA ONLINE LES TEVES TARGETES DE VISITA

  Dissenya fàcil i ràpid les teves targetes de visita amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles de targetes de visita totalment editables perquè no hagis de començar el teu disseny des de zero, adaptades per a tot tipus de sectors i negocis. Accedeix a les nostres plantilles de targetes de visita aquí

 • Flyers i Fulletons

  Imprimir flyers és la solució més econòmica i efectiva per donar a conèixer de forma massiva novetats sobre la teva empresa, esdeveniments, promocions, fer publicitat sobre un producte o servei determinat i donar visibilitat al teu negoci.

  El flyer publicitari és una eina promocional de molt baix cost destinada a la promoció massiva per arribar a la major quantitat de persones, encara que també es pot utilitzar per a campanyes informatives puntuals de curta durada. És per això que a la nostra impremta online pots imprimir flyers en petites quantitats des de 100 unitats o flyers en grans quantitats a partir de 2500 unitats.

  Els fulletons plegats són impresos dirigits a difondre missatges publicitaris o informatius. En funció de la quantitat d'informació que cal incloure, caldrà triar el tipus de fullet plegat que millor s'adapti a aquestes necessitats: fullet plegat en díptic, fullet plegat en tríptic, fullet plegat en quadríptic o fullets amb plegat especial.

  A la nostra impremta online és possible imprimir fulletons plegats en formats normalitzats, però també en formats especials sol·licitant pressupost personalitzat.

   

  TIPUS DE PAPER I ACABATS PER ALS TEUS FLYERS I FULLETONS PLEGATS

  A la nostra impremta online imprimim els teus flyers i fulletons plegats en papers estucats econòmics amb una qualitat idònia per optimitzar recursos i poder oferir-te una bona qualitat a un preu econòmic. Els nostres papers estan disponibles amb acabat mat o brillant en diferents gramatges i tots compten amb el certificat de sostenibilitat FSC.

  També podeu demanar pressupost personalitzat si necessiteu imprimir en altres tipus de suports o acabats.

   

  TIPUS DE PLEGATS PER FULLETONS

  A continuació, t'expliquem, de forma breu, els tipus de plegats que tens disponibles a la nostra impremta online:

  • Plegat en díptic senzill: aquest tipus de plegat es realitza al centre plegant el full per la meitat. És un fulletó de quatre cares.
  • Tríptic envoltant: el fulletó es divideix en tres parts, assignant a la pala interior 2mm menys que a les pales exteriors. El plec es fa cap endins en direcció a la primera pala. És un fulletó de 6 cares.
  • Tríptic en acordió: el fullet es divideix en tres parts iguals i les pales es pleguen en adreces oposades recordant una Z o amb forma de ziga-zaga. És un fulletó de 6 cares.
  • Quadríptic doble paral·lel: el fullet es divideix en quatre parts iguals, doblegant primer pel plec central i tornant a doblegar en paral·lel. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic envoltant: s'anomena així pel fet que les dues pales exteriors envolten les dues pales interiors. Es divideix en quatre parts i es disposa que les dues pales interiors són 4mm i 2mm més petites que les dues pales exteriors perquè en plegar quedin correctament dins. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic en finestra: el fulletó es divideix en quatre parts, quedant les pales de les puntes 2 mm més petites que les pales centrals. Les pales es pleguen cap a dins i queden com un díptic desplegable. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic en acordió: rep aquest nom perquè les pales es pleguen en ziga-zaga. Amb aquest tipus de plegat totes les pales han de tenir la mateixa mida. És un fulletó de 8 cares.

   

  FLYERS I FULLETONS ESPECIALS

  Podem realitzar una gran varietat de tipus de plegats molt originals, personalitzant el nombre de pales i afegint encunyats per donar forma personalitzada i convertir el teu fullet o flyer en un element diferent i competitiu, a més d'afegir més experiència al receptor.

   

  DISSENYA ONLINE ELS TEUS FLYERS I FULLETONS

  A la nostra impremta online t'oferim un servei de disseny online amb un ampli catàleg de plantilles personalitzables amb els formats estàndard perquè no hagis de començar el disseny del teu flyer des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i adaptat a la teva imatge corporativa.

 • Adhesius

  La impressió d'enganxines i autoadhesius està especialment indicada per a la publicitat al punt de venda, senyalètica i decoració i són determinants per augmentar les vendes de molts productes ja que augmenten la percepció de la seva qualitat i preu.

  A la nostra impremta online oferim adhesius per a interior i adhesius per a exterior a més d'imant i impressió de stickers per cobrir totes les necessitats de branding de la teva marca.

  Realitzem impressió d'etiquetes en rotllo i adhesius des de tiratges petits i terminis de lliurament escurçats.

   

  OPCIONS D'IMPRESSIÓ D'ENGANXINES I ADHESIUS

  Gran varietat de suports adhesius, des de materials estàndard fins a creatius amb textures. Consulta les nostres opcions de suports especials (anti greix, resistents a la humitat, especials per a l'etiquetatge d'ampolles de vidre, indestructibles, amb certificat ISEGA per al contacte amb aliments, ecològics, reciclables, etc)

  Opció d'impressió amb tintes especials per a efectes únics: tinta plata per metal·litzar qualsevol color, tinta blanca per a suports transparents, tinta ultraviolada de seguretat de color groc fluor.

  Possibilitat d'afegir acabats especials: encunyat làser exterior i interior, stamping metal·litzat o vernís selectiu per afegir brillantor i relleu.

   

  DISSENYA ONLINE ELS TEUS ADHESIUS I STICKERS

  Dissenya fàcil i ràpid els teus autoadhesius amb el nostre servei de disseny gràfic en línia. Disposem de gran varietat de plantilles de stickers totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Segells

  Fins i tot ara que el correu electrònic i les comunicacions digitals semblen prendre avantatge en el dia a dia, els segells segueixen sent eines indispensables en gairebé tots els negocis i empreses. Continuen sent necessaris per a la validació de documents, confirmació de recepció de lliuraments, documents oficials, etc. Els segells amb disseny personalitzat ajuden a identificar ràpidament la teva marca a més de tenir altres usos molt pràctics: per a membretar sobres que no estiguin impresos, validar el consum en targetes de fidelitat, signar targetes de felicitació o invitacions a esdeveniments, etc.

  SEGELLS AUTOMÀTICS, ACTE ENTINTATS I ECOLÒGICS

  A la nostra impremta online fem segells personalitzats de diverses mides adaptats a cada ús. Els nostres segells automàtics tenen un sistema de tinta flash molt econòmic que permet un segellat de qualitat, amb cobertura i molta durabilitat. Són fàcils de recarregar sempre que s'utilitzi la mateixa tinta flash per a aquests models.

  A més, l'estructura o motllura dels nostres segells està feta amb fins a un 70% de plàstic reciclat, amb la qual cosa, en donar una segona vida a aquests plàstics ajudem a reduir l'impacte mediambiental.

 • Roll-Up, X-Banner,...

  Magnifica la visibilitat dels teus productes amb expositors publicitaris: banderoles, roll-ups, x-banners o cavallets totalment personalitzables entre varis formats i mides a triar.

   

  TIPUS D'EXPOSITORS I BANDEROLES PUBLICITÀRIES

  Els roll-ups i els x-banners són expositors portàtils ideals per a esdeveniments i fires, còmodes per transportar i fàcils de muntar i desmuntar. Són dos tipus de suports gràfics que potencien la comunicació per la seva gran visibilitat i s'amortitzen ràpidament per la resistència i la versatilitat. Ambdós tipus d'expositors són aptes per a comunicació tant a interiors com a exteriors. La diferència entre un roll-up i un x-banner és el sistema de muntatge i mode d'ús.

  Els roll-ups són els expositors preferits per a esdeveniments o fires ja que són fàcils de muntar i transportar, i pel mecanisme enrotllable que permet muntar-lo o desmuntar-lo en menys de 60 segons. També són ideals en espais reduïts ja que es poden col·locar a prop d'una paret o qualsevol altre punt de suport. A més, es pot canviar la lona impresa del roll-up reutilitzant així el mateix mecanisme.

  Els x-banners disposen d'estructura més robusta i resistent de fàcil muntatge i transport gràcies als seus components ultra lleugers. Estan especialment indicats per a gràfiques a l'exterior gràcies a l'estabilitat de la seva estructura a la part posterior. En un x-banner, la gràfica s'enganxa a l'estructura mitjançant uns sistemes de subjecció molt senzills, proporcionant la tensió adequada perquè la impressió es pugui visualitzar correctament.

  Les banderoles són expositors altament indicats per captar latenció en exteriors i espais oberts com esdeveniments esportius, exteriors de fires, platges, zones exteriors dhotels, centres comercials o de qualsevol tipus destabliment. Aquest tipus d'expositor és molt cridaner i perfecte per mostrar una marca, publicitat, i sobretot com a reclam sobre una localització. La nostra recomanació és utilitzar banderoles altes per a grans esdeveniments amb espais amplis i més petits en cas d'utilitzar-los en botigues o esdeveniments més petits.

   

  DISSENYA ONLINE ELS TEUS EXPOSITORS PUBLICITARIS

  Dissenya fàcil i ràpid els teus roll-up, x-banners o banderoles amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a expositors totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Calendaris Publicitaris

  Estàs pensant fer un regal per als teus clients? Els calendaris publicitaris estan profundament arrelats a la nostra cultura. Són una eina de comunicació i màrqueting que mai no passen de moda, l'obsequi promocional ideal per a la campanya de Nadal.

  Només requereixen una petita inversió que reporti enormes beneficis: satisfacció i fidelització dels clients, presència i visibilitat de la teva marca tot l'any, millora la percepció dels teus clients sobre la teva marca, ínfim cost publicitari per dia.

  Calendaris per recaptar fons? Els calendaris personalitzats són tan versàtils que suposen una eina molt efectiva per a ONG, associacions o refugis d'animals per recaptar fons mitjançant la venda de calendaris. Amb una inversió inicial el retorn és gairebé immediat.

  Un regal per a familiars i amics? Per descomptat! Records de viatges, festes, dates assenyalades. Feu que les vostres fotos rememorin tots aquests bons moments durant tot l'any.

  PERSONALITZA ELS TEUS CALENDARIS

  A la nostra impremta online Barnaprint podem imprimir els teus calendaris amb múltiples opcions de papers amb textures o ecològics, a més dels estàndards, i aplicar acabats i tintes especials per augmentar l'impacte dels teus dissenys. Si tens un projecte especial per a impressió de calendaris, només ens has de sol·licitar pressupost indicant tots els detalls.

  TIPUS DE CALENDARIS AMB PLANTILLA

  Si no podeu dissenyar el vostre calendari complet, oferim l'opció d'incloure plantilles per als diferents models de calendaris de manera que només hàgiu de subministrar el disseny de l'àrea personalitzable amb la vostra publicitat o disseny. A cada model, llegeix atentament les especificacions de mida mínima per a la seva àrea de personalització i envia'ns només el disseny que anirà en aquest espai: la part del calendari la inclourem nosaltres sense cap cost addicional.

  • Calendaris de butxaca: els calendaris de butxaca estan disponibles en dues mides
  • Calendaris de taula: són el regal corporatiu ideal per obsequiar proveïdors i clients d'empreses B2B. Els calendaris de taula vénen disponibles en models tipus triangle o amb espiral + peanya.
  • Calendaris de paret: els calendaris de paret admeten més creativitat en la seva personalització per la seva mida, cosa que els fa molt cridaners. Ideals perquè els teus clients finals els tinguin penjats a casa seva. Els nostres calendaris de paret estan disponibles en format grapat tipus revista (top vendes per a associacions), tipus pòster o amb espiral + ganxo.
  • Calendaris d'imant: els calendaris d'imant són molt eficaços per promocionar i donar visibilitat a la vostra marca. Estan pensats perquè els teus clients el col·loquin a la porta del frigorífic, el lloc de la casa més freqüentat.

  Tria el model de calendari de la teva preferència i nosaltres t'ho imprimim!

 • Targetons i Invitacions

  Invitacions, Postals, Targetons

  Imprimir targetons segueix sent fonamental per a la comunicació comercial, esdeveniments, llançaments de productes o simplement enviar missatges personalitzats, felicitacions o invitacions.

  Imprimir targetons i postals també està indicat per a campanyes promocionals enviades per correu postal o publicitat de marques i productes premium que vulguin marcar la diferència.

  A la nostra impremta online podràs imprimir les teves invitacions per a casaments, comunions, congressos i esdeveniments amb el teu disseny personalitzat i si ho prefereixes, afegint acabats especials per afegir més impacte visual.

  Així mateix, imprimir postals segueix sent una eina poderosa a l'era del comerç electrònic ja que són ideals per enviar missatges personalitzats a cada compra i convertir l'unboxing en una experiència personal per als teus clients. Les targetes amb missatges personalitzats i escrits a mà poden trencar la barrera de contacte que implica el model de l'e-commerce per al comerç de proximitat. També pots imprimir targetes postals per a botigues de souvenirs o per a enviaments de regals corporatius per Nadal, entre altres usos i aplicacions.

  IMPRIMEIX INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS ECOLÓGICS

  La majoria dels papers que fem servir a la nostra impremta en línia són de producció responsable amb el medi ambient i disposen del certificat de sostenibilitat FSC.

  IMPRIMEIX INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS AMB ACABATS ESPECIALS 

  Destaca la impressió dels teus impresos afegint-hi acabats especials.

  Encunyat per donar forma exterior a la teva targetó o talls a l'interior per obtenir un resultat original fora del tradicional.

  Afegeix brillantor a zones seleccionades del teu disseny aplicant vernís selectiu o vernís selectiu amb relleu per a una experiència sensorial als teus targetons.

  Atreveix-te a utilitzar colors metal·litzats amb l'acabat de stamping metal·litzat i fes de la teva targetó, invitació o postal una cosa que cridi veritablement l'atenció i sigui inoblidable.

  Metal·litza els colors que vulguis utilitzant tinta plata de base sota la teva quadricromia per aconseguir impresos sofisticats i moderns.

   

  DISSENYA ONLINE LES TEVES INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS

  Dissenya fàcil i ràpid les teves invitacions, targetons i postals amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a targetons, invitacions i postals totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Regals Publicitaris

  Els articles promocionals personalitzats i material publicitari posen els teus clients en contacte directe amb la teva marca i enforteixen el seu enllaç amb ella, ja sigui material publicitari per a l'estand de fira, obsequis després de finalitzar una reunió amb el client o regals promocionals per a ocasions especials.

  DISSENYA ONLINE EL TEU MATERIAL PUBLICITARI

  Dissenya fàcil i ràpid el teu material publicitari amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a expositors totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Hoteleria i Restauració

  Imprimeix cartes, menús, sotagots, estovalles, targetes de fidelitat, stoppers, portaclaus i tot tipus de material necessari per al teu negoci d'hoteleria o restauració.

  DISSENYA ONLINE EL TEU MATERIAL PER A HOTELERIA O RESTAURACIÓ

  Dissenya fàcil i ràpid el teu material d'hoteleria i restauració amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a expositors totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Cartells

  La impressió de cartelleria és una magnífica eina de difusió publicitària exterior i interior. Els cartells publicitaris són molt efectius per assolir un gran nombre de públic objectiu.

  Pots imprimir cartells destinats a promocions a botiga o zones comercials, o per a activitats culturals.

  Les aplicacions són infinites: llançament de productes, inauguracions, promocions, esdeveniments, senyalètica, MUPIs (Mobiliari Urbà com a Punt d'Informació), difusió de campanyes, etc.

  Col·loca'ls en llocs molt transitats per a una màxima difusió

  DISSENYA ONLINE ELS TEUS CARTELLS I PÒSTERS

  Dissenya fàcil i ràpid els teus cartells i pòsters amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a expositors totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

  O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.

 • Demana Mostres

Coneix tot el nostre catàleg de productes d'impressió disponibles a la nostra impremta online