Disseny de Logos

Disseny de Logos

Filtres actius

El disseny de logos és fonamental per establir la identitat i la imatge corporativa de la teva empresa, comerç o marca.

A Barnaprint sabem com és d'important i per això estem especialitzats en el disseny de logos professionals que continguin tot el necessari perquè es reconeguin a simple vista i s'associïn ràpidament amb els nostres clients.

Per descomptat, obtindràs els arxius necessaris per utilitzar el teu logotip en qualsevol tipus de material gràfic que necessitis, així com els seus drets d'explotació.

Tenim quatre plans de disseny de logotip que s'adapten a totes les necessitats i pressupostos.

Logo Low Cost

Ideals per als que necessiten una solució ràpida de baix pressupost. Es dissenyen a partir de plantilles predissenyades podent personalitzar nom i color.

Logo Basic

Aquest pla està especialment ideat per a redissenys de logos ja existents, ja sigui per modernitzar-lo o perquè no disposis de les arts finals i necessitis el vectoritzem.

Logo Estàndard

Aquest és el pla de disseny de logo ideal per a totes les startups, emprenedors i empreses que estiguin per iniciar les seves activitats en breu i els responsables del qual sàpiguen com és d'important començar amb un logo que identifiqui la seva marca per a l'elaboració del rètol, logo per a xarxes socials, pàgina web, targetes, cartelleria i altres. Amb la contractació d'aquest pla incloem el disseny d'una peça de papereria a escollir pel client.

Logo PRO

Aquest pla és ideal per a aquelles empreses més exigents que a més d'obtenir tot allò inclòs al pla de Logo Estàndard, volen també tenir el seu manual d'identitat corporativa del seu logo per poder distribuir-lo als seus futurs proveïdors i assegurar-se que mantindran la identitat de la marca sense pervertir-la o modificar-la perquè no segueixin els paràmetres ideats per assegurar que sempre s'associï a l'empresa del client.