Sobres estàndard
search
 • Sobres estàndard

Sobres Estàndard

71,00 €
5-8 dies feiners

Imprimir sobres personalitzats amb el teu logo o identitat visual de la teva marca per a la correspondència del teu negoci.

Quantitat a imprimir per cada model: 250
Mida Final: Americà sense Finestra (225x115 mm)
Afegir serveis de disseny: Pujar fitxer (al completar pagament)

IMPRIMIR SOBRES PERSONALITZATS

Els sobres són un element d'identitat corporativa que no pot faltar als enviaments postals i notificacions de qualsevol empresa. Conscients d'això, a la nostra impremta online Barnaprint imprimim els teus sobres estàndard a les mesures comercials estàndard que s'adapten a totes les necessitats postals i notificacions.

Els sobres estàndard inclouen un sistema de tanca autoadhesiu amb tira de silicona i s'imprimeixen a tot color. Inicia sessió amb el teu compte de client i descarrega la plantilla del teu model de sobre perquè puguis fer el disseny o contracta el nostre servei de disseny gràfic professional.

Característiques:

 • Formats: 
  Sobre americà sense finestra: mida 225x115 mm, solapa pel costat llarg
  Sobre americà amb finestra dreta: mida 225x115 mm, solapa pel costat llarg, finestra al costat dret
  Sobre americà amb finestra esquerra: mida 225x115 mm, solapa pel costat llarg, finestra al costat esquerre
  Sobre C5 sense finestra: mida 229x162 mm, solapa pel costat llarg
  Sobre C4 sense finestra: mida  324x229 mm, solapa pel costat curt. Llevat que s'indiqui el contrari, imprimirem els sobres amb l'obertura al costat dret
 • Suport: paper offset blanc de 80g
 • Impressió: color CMYK per una cara

Diseny Gràfic:

A BarnaPrint oferim l'opció que ens sol·liciti el servei de disseny gràfic dels teus sobres, en cas que encara no el tinguis creat. Així, realitzarem el teu disseny professional i funcional a partir dels requeriments i la informació que ens subministris.

Per incloure aquest servei, només cal que seleccioneu l'opció "Disseny BarnaPrint". Un cop rebem la confirmació de la teva comanda, et contactarem en un termini no major d'1 dia laborable perquè ens subministris tota la informació necessària per realitzar el teu disseny.

En cas que ja tingueu llest l'art final del vostre disseny, només heu de deixar seleccionada l'opció "Pujar Fitxer" a l'opció de disseny. Un cop hagueu realitzat el pagament de la vostra comanda podreu enviar-nos l'art final des de la vostra àrea de client o per WeTransfer (comptes d'invitació).

Quan facis el teu disseny, recorda descarregar la plantilla del model de sobre corresponent amb les mides i els marges de seguretat a tenir en compte.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
5-8 dies feiners
Comentaris (0)