Segells

Segells

Filtres actius

Fins i tot ara que el correu electrònic i les comunicacions digitals semblen prendre avantatge en el dia a dia, els segells segueixen sent eines indispensables en gairebé tots els negocis i empreses. Continuen sent necessaris per a la validació de documents, confirmació de recepció de lliuraments, documents oficials, etc. Els segells amb disseny personalitzat ajuden a identificar ràpidament la teva marca a més de tenir altres usos molt pràctics: per a membretar sobres que no estiguin impresos, validar el consum en targetes de fidelitat, signar targetes de felicitació o invitacions a esdeveniments, etc.

SEGELLS AUTOMÀTICS, ACTE ENTINTATS I ECOLÒGICS

A la nostra impremta online fem segells personalitzats de diverses mides adaptats a cada ús. Els nostres segells automàtics tenen un sistema de tinta flash molt econòmic que permet un segellat de qualitat, amb cobertura i molta durabilitat. Són fàcils de recarregar sempre que s'utilitzi la mateixa tinta flash per a aquests models.

A més, l'estructura o motllura dels nostres segells està feta amb fins a un 70% de plàstic reciclat, amb la qual cosa, en donar una segona vida a aquests plàstics ajudem a reduir l'impacte mediambiental.