Targetes Vernís 3D + Soft Touch
search
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch
 • Targetes Vernís 3D + Soft Touch

Targetes Vernís 3D + Soft Touch

62,00 €

Targetes de visita amb vernís UV selectiu 3D amb relleu i plastificat SOFT TOUCH, amb màxima qualitat d´impressió, materials i acabats.

Si només tens l'arxiu del disseny i et falta l'arxiu del vernís UV selectiu, has d'afegir el servei de disseny gràfic perquè, un cop pugis el teu disseny (després de fer el pagament), puguem fer nosaltres l'arxiu de vernís.

Quantitat a imprimir per cada model: 100
Impressió: 2 cares
Acabats: Vernís UV 1 cara
Cantonades arrodonides: No
Afegir serveis de disseny: Pujar fitxer (al completar pagament)

Descomptes per volum

Models (dissenys únics) Descompte per quantitat Estalvieu
3 10% 18,60 €
4 20% 49,60 €

Imprimir Targetes amb Vernís UV 3D selectiu i acabat Soft Touch

L'acabat amb vernís 3D (o vernís selectiu amb relleu) consisteix en l´aplicació d´un vernís brillant amb relleu únicament en certs elements del disseny que es vulguin destacar, com ara logotip o altres elements gràfics. En aplicar una capa prèvia de laminat mate soft touch, aconseguim que el vernís brilli molt més, augmentem la rigidesa de la targeta, protegim la impressió i en prologem la durabilitat. Addicionalment, l'acabat soft touch aporta un tacte suau i vellutat de luxe a les teves targetes.

Característiques:

 • Format: imprimeix les teves targetes amb mida personalitzada entre 50x50 i 85x55 mm. Recordeu afegir +3 mm de sang per cada costat i preparar les teves arts finals en format PDF/X amb sang i marques de tall. Aquests tipus de targetes, a més, requereixen la preparació d'un segon art final en vectors únicament amb els elements del vernís selectiu en negre.
 • Suport: estucat mat 350g (pes) / 400µ (grossor).
 • Impressió: color CMYK a 1 o 2 cares
 • Plastificat: mat soft touch per ambdues cares
 • Vernís selectiu 3D (amb relleu): a 1 o 2 cares
 • Acabats disponibles: cantonades arrodonides
 • El descompte per volum s'aplica exclusivament a dissenys que comparteixin idèntic vernís selectiu.

ARXIUS D'IMPRESSIÓ i RESERVA DE VERNÍS SELECTIU

Per aconseguir aplicar el vernís brillant UV únicament a les parts que seleccionades, cal fer una "reserva" de les parts on s'aplicarà el vernís, per la qual cosa caldrà crear dues arts finals:

 • Un art final que contingui el teu disseny d'impressió, amb tots els requeriments tècnics quant a mida + sang, perfil de color CMYK Fogra39, marge de seguretat, marques de tall, etc. És altament recomanable que el teu art final l'exportis com a PDF: d'1 pàgina per a impressió a una sola cara o de dues pàgines per a targetes amb impressió per ambdues cares.

 • Un altre art final addicional per als elements als quals se'ls aplicarà el vernís selectiu sobre la impressió. S'ha de fer només amb la silueta dels elements que tindran vernís de color negre. Aquest fitxer s'ha de preparar en vectors (Illustrator, per exemple) a registre amb la cara corresponent d'impressió ia més ha de tenir el mateix nombre de pàgines que l'art final d'impressió.

Preparación barniz selectivo

Si no pots crear el fitxer de reserva UVI, caldrà que afegeixis aquest servei a la teva comanda.

DISSENY GRÀFIC

Si ja tens el teu art final preparat correctament per impremta, és a dir, un fitxer d'impressió amb la seva sang i marques de tall + un fitxer de vernís selectiu amb la seva sang i marques de tall, escull l'opció "Pujar fitxers en finalitzar el pagament" .

Si no disposeu del disseny de la targeta o si disposeu del disseny preparat correctament per impremta amb la seva sang i marques de tall, però us falta l'art final amb la reserva del vernís, cal que seleccioneu l'opció "Disseny Barnaprint" i ens encarregarem de realitzar el disseny de la teva targeta amb la reserva de vernís o preparar la reserva de vernís selectiu amb relleu per al teu disseny, segons el cas.

Qualitat Garantida

Tots els nostres treballs es produeixen amb papers i tintes de primera qualitat per obtenir sempre el millor resultat

Necessites Disseny?

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics professionals a la vostra disposició, al millor preu

Lliuraments a tot el territori

Lliurem a tota Catalunya, Païs Valencià i Balears. També fem enviaments a qualsevol lloc de la península, Canàries, Andorra i Gibraltar

Pressupost Online

Disposes de tots els preus dels nostres productes i serveis de forma immediata, sense demores per fer la teva comanda

No trobes el que necessites? Demana pressupost

Fitxa tècnica

Temps de Producció
8-10 dies feiners
Comentaris (1)
Grau