Targetons i Invitacions

Targetons i Invitacions

Filtres actius

Invitacions, Postals, Targetons

Imprimir targetons segueix sent fonamental per a la comunicació comercial, esdeveniments, llançaments de productes o simplement enviar missatges personalitzats, felicitacions o invitacions.

Imprimir targetons i postals també està indicat per a campanyes promocionals enviades per correu postal o publicitat de marques i productes premium que vulguin marcar la diferència.

A la nostra impremta online podràs imprimir les teves invitacions per a casaments, comunions, congressos i esdeveniments amb el teu disseny personalitzat i si ho prefereixes, afegint acabats especials per afegir més impacte visual.

Així mateix, imprimir postals segueix sent una eina poderosa a l'era del comerç electrònic ja que són ideals per enviar missatges personalitzats a cada compra i convertir l'unboxing en una experiència personal per als teus clients. Les targetes amb missatges personalitzats i escrits a mà poden trencar la barrera de contacte que implica el model de l'e-commerce per al comerç de proximitat. També pots imprimir targetes postals per a botigues de souvenirs o per a enviaments de regals corporatius per Nadal, entre altres usos i aplicacions.

IMPRIMEIX INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS ECOLÓGICS

La majoria dels papers que fem servir a la nostra impremta en línia són de producció responsable amb el medi ambient i disposen del certificat de sostenibilitat FSC.

IMPRIMEIX INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS AMB ACABATS ESPECIALS 

Destaca la impressió dels teus impresos afegint-hi acabats especials.

Encunyat per donar forma exterior a la teva targetó o talls a l'interior per obtenir un resultat original fora del tradicional.

Afegeix brillantor a zones seleccionades del teu disseny aplicant vernís selectiu o vernís selectiu amb relleu per a una experiència sensorial als teus targetons.

Atreveix-te a utilitzar colors metal·litzats amb l'acabat de stamping metal·litzat i fes de la teva targetó, invitació o postal una cosa que cridi veritablement l'atenció i sigui inoblidable.

Metal·litza els colors que vulguis utilitzant tinta plata de base sota la teva quadricromia per aconseguir impresos sofisticats i moderns.

 

DISSENYA ONLINE LES TEVES INVITACIONS, TARGETONS I POSTALS

Dissenya fàcil i ràpid les teves invitacions, targetons i postals amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a targetons, invitacions i postals totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.