Targetes de visita

Imprimir targetes de visita

Filtres actius

IMPRIMIR TARGETES DE VISITA

Tot i l'avenç de la tecnologia i les xarxes socials, les targetes de visita segueixen sent una forma tangible de presentar la teva informació de contacte i crear una impressió duradora a les persones amb qui connectes. Les targetes de visita són una manera ràpida i fàcil dintercanviar informació de contacte i poden ajudar a establir una relació professional sòlida. A més, una targeta de visita ben dissenyada i d'alta qualitat pot ser una eina de màrqueting poderosa per ajudar a promocionar el teu negoci o marca.

A la nostra impremta online Barnaprint, pots imprimir targetes de visita a Barcelona, Girona, Tarragona, Tàrrega, Lleida, Saragossa, Toledo, Santiago de Compostel·la, Oviedo, Santander, Vitòria-Gasteiz, Pamplona, Logronyo, València, Múrcia, Sevilla, Mèrida, Càceres, Badajoz, Madrid, Las Palmas, Palma de Mallorca fins i tot Andorra i Gibraltar.

 

IMPRIMIR TARGETES DE VISITA CREATIVES

A la nostra impremta online trobaràs totes les opcions per imprimir targetes de visita creatives i més originals.

Potencia el disseny de les teves targetes triant un paper amb textura o targetes amb vernís selectiu per afegir brillantor o vernís amb relleu per afegir volum i relleu a les targetes.

Afegeix un valor addicional a la teva marca amb els colors metal·litzats del stamping metal·litzat i acabat soft touch per a unes targetes de visita de qualitat insuperable.

Diferencia les teves targetes de presentació imprimint targetes encunyades amb formes diferenciades i impactants talls interiors.

Combina diversos suports per crear targetes multicapa d'alt gruix i infinites possibilitats o afegeix cantells pintats per a unes targetes de visita totalment diferencials.

Utilitza tinta plata de base per metal·litzar tots els colors que vulguis i assolir efectes únics o tinta blanca sobre cartolines de color, posem tots aquests recursos al teu abast per a la impressió de les teves targetes de visita.

També teniu disponible la possibilitat d'imprimir targetes de visita ecològiques. A més, disposem d'un ampli catàleg de papers amb certificat de sostenibilitat FSC i PEFC.

 

DISSENYA ONLINE LES TEVES TARGETES DE VISITA

Si desitges un disseny de targetes de visita atractiva i que reflecteixi els serveis que ofereixes de forma professional però encara no tens el disseny, pots contractar amb nosaltres el servei de disseny gràfic de targetes de visita. No te la juguis: la primera impressió és la més important. Dissenyarem les teves targetes perquè donin la millor impressió de tu i del teu negoci. Si vols saber més sobre el nostre servei de disseny gràfic, entra a Disseny Gràfic de Targetes de Visita