Disseny Gràfic

Disseny Gràfic

Sotscategories

 • Disseny Publicitari

  Els nostres serveis de disseny publicitari estan especialment orientats per a l'elaboració de gràfics de disseny orientats al màrqueting i promoció de la teva marca o negoci.

  Aquests serveis van abasten el disseny de flyers, fulletons, calendaris, cartells, pòsters, banners, publicacions per a xarxes socials, contractació i retoc de fotografies professionals, disseny de roll-ups, etiquetes, postals i qualsevol altre material destinat a la publicitat i promoció.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

 • Disseny Restauració

  Els nostres serveis de disseny per a restauració estan especialment orientats per a l'elaboració de disseny de cartes, posagots, menús i cartelleria presents a qualsevol negoci del sector.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

 • Disseny de Papereria

  Els nostres serveis de disseny gràfic de papereria estan especialitzats en el disseny dels materials de papereria dús diari a qualsevol empresa o comerç.

  Aquests serveis van abastant el disseny de targetes de visita, fulles amb capçalera, segells, carpetes, blocs d'albarans o factures, contractes, sobres, etc.

  Oferim els nostres serveis de disseny online a clients localitzats a qualsevol localitat gràcies als nostres mètodes professionals que garanteixen que obtindràs el resultat que has sol·licitat.

Filtres actius

A Barnaprint disposem d'estudi de disseny gràfic propi per poder oferir un ampli ventall de serveis gràfics per a tots els nostres clients, empreses o particulars.

Coneix els nostres serveis de disseny gràfic online per al disseny de targetes de visita, papereria, flyers, díptics, cartells banners, calendaris, etc. Posem a la teva disposició tot el nostre equip de professionals del disseny gràfic per ajudar-te a aconseguir la imatge que necessites i amb els preus més competitius del mercat.

Els nostres serveis de disseny online no tenen lletra petita ni sorpreses inesperades: t'expliquem amb tot detall tot el que està inclòs al servei i com funciona abans que hagis de contractar ni fer cap pagament.

Projecta una imatge professional per a la teva empresa, un disseny delicat per a les teues invitacions, un missatge directe per a la teua publicitat. Explica'ns el teu projecte i farem un disseny exclusiu per a tu. En finalitzar el treball, cedim en exclusiva els drets d'explotació i reproducció del disseny realitzat en cas que prefereixis imprimir a una altra impremta.

AVANTATGES I BENEFICIS DEL NOSTRE DISSENYADOR ONLINE

Dissenyador titulat: els nostres dissenyadors gràfics són professionals graduats en disseny gràfic. A més, podràs parlar directament amb el dissenyador gràfic encarregat del teu projecte a través de whatsapp

Preus i terminis tancats: amb el nostre sistema de treball ens assegurem de finalitzar el projecte de disseny en el termini establert, sense demores ni retards.

Últimes tendències de disseny: constantment estem realitzant estudis per seguir les darreres tendències en disseny gràfic i que els nostres clients obtinguin sempre dissenys moderns i professionals.

Integració visual: ens esforcem perquè tots els dissenys creats tinguin connexió visual amb la teva marca, mantenint l'estil gràfic necessari perquè els teus clients et puguin reconèixer fàcil i ràpid. Un bon disseny gràfic sempre mantindrà la identitat visual de la marca principal.

Tipografies idònies per a cada tipus de treball: com a amplis coneixedors de la matèria, cada treball tindrà una cura especial en l'ús de les tipografies més adequades per a cada projecte. Digues adéu a gràfiques amb textos massa petits o il·legibles.

Més de 25 anys d'experiència en disseny gràfic: la nostra directora d'art compta amb una dilatada trajectòria a la seva carrera de disseny gràfic comercial, publicitari, healthcare, web i de xarxes socials, cosa que ens permet oferir garanties d'èxit en tots els projectes de disseny. gràfic que desenvolupem.

DISSENYADOR GRÀFIC ONLINE PER A QUALSEVOL PART DEL MÓN

En oferir els nostres serveis de disseny gràfic online pots contractar des de qualsevol part del país i del món. Recorda que podràs parlar directament amb el teu dissenyador gràfic assignat a través de whatsapp.

A BARNAPRINT T'AJUDEM A DIGITALITZAR EL TEU COMERÇ O EMPRESA

Digitalitzar el teu negoci i tenir presència a Internet és vital per augmentar les vendes.

Fem la botiga online o la teva pàgina web i et regalem un any de hosting i domini.

Per què cal digitalitzar el teu negoci? Aquí tens unes quantes raons:

1. Augmenta l'estatus del teu negoci

Posa't un moment a la pell dels teus clients: quina empresa et donaria més credibilitat? Una que té presència a Internet amb una bona web o botiga online, o una que no?

I ara pensa en l'experiència d'usuari dels teus clients: no sols es tracta de tenir una web, sinó una que ofereixi una experiència d'usuari satisfactòria.

Posa el teu projecte a les nostres mans i crearem la millor pàgina web o botiga online pel teu negoci.

2. El teu comerç obert (i generant vendes) 24/7

La teva pàgina web estarà sempre "oberta" sense importar que sigui de nit, cap de setmana o festiu: ven les 24h.

Imagina't només per un moment ficar-te al llit a dormir a la nit i despertar al matí següent amb noves vendes realitzades a la teva pàgina web mentre dormies. Els teus clients potencials podran comprar els teus productes o consultar els teus serveis directament, sense haver d'esperar que estiguis obert amb el risc potencial que en aquest lapse de temps es decanti per un producte similar de la teva competència que sí que té presència online.

3. Sortiràs més fàcilment a Google

Sense tenir una pàgina web pròpia, encara que tinguis una pàgina de Facebook o estiguis donat d'alta a Google Maps, serà molt difícil que apareguis als resultats de cerca. Necessites un web optimitzat i connectat amb totes les teves xarxes socials per sortir en bones posicions en els resultats de cerca i atraure molts més clients.

4. És imprescindible pel teu màrqueting online

Ja sabem que podeu fer màrqueting en xarxes socials i pagar campanys d'anuncis a Google Adwords... i això no està malament. Però tenint la teva pròpia pàgina web sempre podràs tenir control sobre els teus continguts, campanyes i promocions sense dependre de canvis en les polítiques de Facebook o Google.

5. Multiplicaràs les vendes

Tots els raonaments anteriors tenen un únic objectiu: multiplicar les vendes.

És per això que digitalitzar el teu negoci és per a tu la inversió més intel·ligent que puguis fer.

TENIM TOT EL QUE NECESSITES PER VENDRE ONLINE

 • Tant se val si el teu negoci és B2B o B2C, tenim experiència en tot tipus de projectes. Estem especialitzats en comerços, botigues, majoristes i fabricants.
 • El teu disseny totalment personalitzat, fins i tot en els plans més estàndards el teu web o botiga online estarà identificada amb el teu logotip, tipografia i codi visual.
 • Tots els nostres dissenys de botigues online i pàgines web són 100% responsive, és a dir, s'adapten automàticament a la grandària de la pantalla de qualsevol dispositiu.
 • Instal·lem i configurem tots els mòduls que necessitis per al teu pla e-commerce o web estàndard a més a més de tots els que vulguis comprar i afegir addicionals disponibles a la botiga de mòduls de Prestashop i WordPress.
 • Hosting ràpid i segur amb certificat SSL de franc preinstal·lat gratis el primer any.
 • Registre de domini .com, .net o .es gratis el primer any.
 • Tutorials d'ús
 • Botiga online o pàgina web en propietat

Consulta els nostres serveis disponibles o sol·licita més informació i pressupost sense cap compromís.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ