Calendaris Publicitaris

Calendaris Publicitaris per a Empreses i Comerços 2024

Filtres actius

IMPRIMIR CALENDARIS PUBLICITARIS

Els calendaris publicitaris són una eina de comunicació i màrqueting que mai no passen de moda. Són l'obsequi promocional ideal per la seva permanència en mans dels teus clients i la visibilitat de la teva marca i serveis tot l'any.

Amb una estratègia de comunicació encertada, són un catàleg permanent a les mans dels teus clients i de la seva àrea d'influència i visibilitat.

Com tota peça de marxandatge, els teus clients en rebre'l senten la satisfacció de rebre un regal el que produeix la seva fidelització.

Calendaris per recaptar fons? Imprimir calendaris també són versàtils per a campanyes de recaptació de fons per a ONG, associacions, refugis d'animals i centres cívics. Com que és un article AMB UTILITAT, la seva venda està garantida. Només necessites un disseny cridaner i bonic, la qualitat d'impressió i materials a la nostra impremta en línia està garantida.

Un regal per a familiars i amics? Per descomptat! Records de viatges, festes, dates assenyalades. Feu que les vostres fotos rememorin tots aquests bons moments durant tot l'any.

A la nostra impremta online Barnaprint, pots imprimir calendaris publicitaris a Barcelona, Girona, Tarragona, Tàrrega, Lleida, Saragossa, Toledo, Santiago de Compostel·la, Oviedo, Santander, Vitòria-Gasteiz, Pamplona, Logronyo, València, Múrcia, Sevilla, Mèrida, Càceres, Badajoz, Madrid, Las Palmas, Palma de Mallorca fins i tot Andorra i Gibraltar.

PERSONALITZA ELS TEUS CALENDARIS

A la nostra impremta online Barnaprint podem imprimir els teus calendaris amb múltiples opcions de papers amb textures o ecològics, a més dels estàndards, i aplicar acabats i tintes especials per augmentar l'impacte dels teus dissenys. Si tens un projecte especial per a impressió de calendaris, només ens has de sol·licitar pressupost indicant tots els detalls.

TIPUS DE CALENDARIS AMB PLANTILLA

Si no podeu dissenyar el vostre calendari complet, oferim l'opció d'incloure plantilles per als diferents models de calendaris de manera que només hàgiu de subministrar el disseny de l'àrea personalitzable amb la vostra publicitat o disseny. A cada model, llegeix atentament les especificacions de mida mínima per a la seva àrea de personalització i envia'ns només el disseny que anirà en aquest espai: la part del calendari la inclourem nosaltres sense cap cost addicional.

  • Calendaris de butxaca: els calendaris de butxaca estan disponibles en dues mides
  • Calendaris de taula: són el regal corporatiu ideal per obsequiar proveïdors i clients d'empreses B2B. Els calendaris de taula vénen disponibles en models tipus triangle o amb espiral + peanya.
  • Calendaris de paret: els calendaris de paret admeten més creativitat en la seva personalització per la seva mida, cosa que els fa molt cridaners. Ideals perquè els teus clients finals els tinguin penjats a casa seva. Els nostres calendaris de paret estan disponibles en format grapat tipus revista (top vendes per a associacions), tipus pòster o amb espiral + ganxo.
  • Calendaris d'imant: els calendaris d'imant són molt eficaços per promocionar i donar visibilitat a la vostra marca. Estan pensats perquè els teus clients el col·loquin a la porta del frigorífic, el lloc de la casa més freqüentat.

Tria el model de calendari de la teva preferència i nosaltres t'ho imprimim!