Qui som?

Som una empresa de serveis gràfics dʻimpressió comercial, publicitària, editorial i de serveis de disseny gràfic personalitzats. Oferim els nostres serveis a tota Catalunya i a Espanya a través de la nostra plataforma digital www.barnaprint.es, videoconferències i altres recursos digitals que la tecnologia posa a les nostres mans. Barnaprint ofereix els seus serveis tant a altres empreses com a particulars, indistintament de la magnitud del projecte.

En ser productors i gràfics de quarta generació, disposem dels coneixements i la disposició d'adaptar-nos pràcticament a qualsevol tipus de projecte de disseny gràfic o impressió que necessiti la teva empresa o projecte. Coneixem paper, acabats, mètodes d'impressió i sobretot ens encanten els clients satisfets. El fet que el nostre model de comerç sigui principalment online no significa que estiguem desconnectats dels nostres clients, al contrari: fem seguiment personal no només de les comandes i també de la seva presència a les xarxes socials, compartim els seus èxits i ens encanta veure'n el creixement. Sempre estem oberts a escoltar inquietuts sobre projectes i ens encanta assessorar-los perquè els seus projectes d'impressió donin aquests resultats de satisfacció que només un emprenedor coneix de primera mà quan les coses surten bé.

Comptem amb un equip multidisciplinari de productors i dissenyadors gràfics, accès a un nodrit taller amb maquinària d'última tecnologia, que ens permeten oferir un ampli ventall de serveis de primera qualitat a tots els nostres clients. Addicionalment només treballem amb matèria primera de primera qualitat. Els nostres clients ens prefereixen perquè busquen qualitat i seguretat als acabats dels seus impresos. No intentem competir amb impremtes de baix cost ja que la nostra principal meta a cada projecte (no importa l'envergadura) és la qualitat.


Antecedents

Barnaprint és el resultat d'una llarga tradició familiar de mestres impressors des del 1921 quan D. Francisco Matz va fundar la seva primera impremta a San Javier (Múrcia). Aquesta tradició l'han seguit els seus fills, néts i besnéts fins avui. El 2013 ens vam reinventar per fer un salt a les noves tecnologies i temps, aplicant a nivell nacional el model d'impressió online que ja feia temps que s'estava utilitzant amb èxit a la resta d'Europa i suposava un camp força pioner a Catalunya i Espanya en aquest moment.

Avantatges de fer la teva comanda online a Barnaprint

 • Pots fer la teva comanda en el moment que ho necessitis: no importa el dia de la setmana ni l'hora, sigui festiu o laborable. El moment ho decideixes tu independentment del nostre horari d'atenció comercial ni localitat on siguis.
 • Queda constància de la teva comanda: des del moment que finalitzes el procés de compra queda registre de la teva comanda a la teva àrea de client i t'arribarà un correu electrònic amb els detalls de la mateixa.
 • Tens un resum de les teves comandes anteriors: així pots revisar el teu consum i decidir si necessites augmentar la quantitat a sol·licitar a la teva propera comanda.
 • Veieu els preus dels productes i serveis a l'instant: sense haver d'estar buscant factures anteriors per esbrinar un preu
 • Reps informació de l'estat de la teva comanda: t'enviarem la informació justa i oportuna perquè puguis saber l'estat de la teva comanda i fer-ne seguiment en tot moment.
 • Pots aplicar qualsevol dels codis de descompte i promocions que oferim exclusivament per a totes les comandes en línia.
 • Reps la teva comanda sense haver de moure't.

Coneix les nostres solucions d'impressió i disseny gràfic online

Tots els preus disponibles per a tu, online les 24 hores del dia

Si bé en si això no podria ser una cosa nova en ple segle XXI, a Barnaprint ens sembla molt important i és un dels nostres puntals de més valor per a tots els nostres clients. A la majoria de serveis que oferim tens el preu disponible sense haver d'esperar, sense importar l'hora que sigui o el dia de la setmana, no importa si és festiu o si ets a l'altra part del món. Tens la informació a les teves mans sempre, pots gestionar les teves comandes sempre.

Addicionalment comptem amb persones que t'aclariran per correu electrònic o videoconferència (servei exclusiu per a LINE o Telegram) qualsevol dubte que tinguis sobre qualsevol producte, servei o projecte. Disposem d'un xat de whatsapp, xat a la pàgina web, grup de Telegram i ID de LINE perquè ens puguis contactar de forma segura i exposar els teus dubtes.

En cas que necessitis un pressupost personalitzat, pots demanar-ho des del botó DEMANA PRESSUPOST a la nostra pàgina web i el nostre departament de producció t'enviarà un pressupost totalment personalitzat en un termini de temps ràpid, perquè puguis avaluar-lo sense compromís. Podràs activar el teu pressupost online en qualsevol moment del dia, qualsevol dia de la setmana com qualsevol dels nostres altres productes i serveis que oferim a la nostra pàgina web. Perquè per a nosaltres és molt important que tinguis aquesta llibertat de decidir en quin moment del dia et va millor fer la teva comanda en comptes de “obligar-te” a ajustar-te als nostres horaris comercials.

Reps la teva comanda sense haver de moure't

Ja sigui que estiguis a Barcelona, a Tàrrega, al Ferrol, Dènia, La Línia de la Concepció o Càceres, rebràs la teva comanda directament a la teva adreça de lliurament indicada al moment de realitzar la teva comanda, per a la teva total comoditat.

Totes les comandes són manipulades amb estrictes mesures de seguretat i embalades de manera que rebis els teus impresos de forma íntegra. Despatxem directament des dels nostres tallers i tindràs informació en tot moment per fer el seguiment de la teva comanda:

 • Preparació en curs: la teva comanda indicarà aquest estat quan haguem sol·licitat la recollida de la teva comanda a l'empresa de missatgeria
 • Enviat: la teva comanda indicarà aquest estat quan l'agència de missatgeria hagi retirat la teva comanda de les nostres instal·lacions

Addicionalment us enviarem un número de seguiment i enllaç a la pàgina web de l'agència de missatgeria perquè pugueu fer el seguiment del vostre enviament.

Serveis que oferim

Des d'unes targetes de visita fins a catàlegs, revistes, flyers, fulletons, catàlegs, talonaris, tiquets de rifes, roll-ups, samarretes, tasses, imants, calendaris, etiquetes de roba, cartes per a restaurants, carpetes, packaging: aquests són només alguns dels serveis d'impressió que oferim regularment. També podem realitzar projectes personalitzats, només ens has de demanar pressupost des de el nostre formulari de contacte.

També comptem amb un nodrit equip de disseny gràfic amb dilatada experiència i trajectòria al sector d'agències de publicitat, editorial i identitat corporativa capaç de la creació d'un logo, disseny de catàlegs, màrqueting per a xarxes socials i pràcticament qualsevol tipus de projecte de disseny gràfic que els nostres clients puguin necessitar, amb l'avantatge que oferim unes tarifes molt atractives respecte d'altres empreses del sector del disseny gràfic. Sempre lliurem les arts finals als nostres clients amb la qual cosa tenen total llibertat per continuar treballant amb nosaltres o triar un altre proveïdor de serveis gràfics.


Recolçament professional

BarnaPrint i el seu personal es troba associat als següents organismes, per tal de garantir els bons usos professionals que els regeixen:

 • Gremi de la Industria i la Comunicació Gràfica de Catalunya
 • Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya