Material Oficina

Material Oficina

Filtres actius

MATERIAL D'OFICINA PERSONALITZAT

El material d'oficina personalitzat és fonamental per reconèixer la imatge corporativa de qualsevol tipus de negoci i diferenciar-se de la competència amb només una petita inversió, a més de crear reputació a la teva marca.

Oferim un catàleg de productes per a la impressió de material d'oficina, incloent targetes de visita, sobres, fulls amb logo, talonaris autocopiatius, targetes i calendaris.

A més, pots donar un toc especial al teu material d'oficina amb acabats, tintes i suports especials sota pressupost personalitzat.

• Les targetes de visita són la carta de presentació decisives i indispensables per ser recordat i destacar per sobre de la teva competència. En la nostra impremta online podràs imprimir targetes de visita i targetes amb diferents opcions, com targetes de visita clàssiques, targetes de visita impreses en papers especials i creatius, targetes de visita amb encuny, targetes de visita amb acabats metal·litzats, targetes de visita amb vernís selectiu, targetes de visita amb vernís selectiu amb relleu, targetes de visita multicapa,  targetes de visita amb textures amb relleu, o targetes de visita de PVC.

• Les carpetes poden tenir usos publicitaris per al lliurament de documentació i material imprès als teus clients i contactes, com també per utilitzar-se internament a l'empresa com a porta documents. Tenim disponibles una gran varietat de models de carpetes personalitzables amb diferents formes i sistema de tancament.

• Els talonaris autocopiatius són essencials per a aquelles tasques en les quals és indispensable l'escriptura a mà, com rebuts, pressupostos, albarans, fulls de comanda, parts, factures o notes de restaurant. Podem imprimir-los sense numeració o numerats, en tirades des de 5 talonaris de 50 jocs cadascun.  

• Les carpetes amb anelles o arxivadors de tapa dura són la millor opció per organitzar la documentació a nivell intern, però també serveixen per crear catàlegs únics i distintius.

• Imprimim sobres en tots els formats de sobres per a correspondència postal que pot necessitar la teva empresa. Revisa els formats estàndard que tenim disponibles per a sobres de paper, així com els nostres sobres especials en papers creatius i models amb formes especials.

• Fem segells automàtics personalitzats, indispensables per la signatura i validació de documents de la teva empresa.

• Els calendaris són una eina infal·lible per promocionar la teva marca durant tot l'any. Pots personalitzar els teus calendaris a partir de les nostres plantilles de disseny actualitzades cada any, només has de tenir un compte de client, descarregar la plantilla del calendari, agenda o planificador de taula i personalitzar-la amb la imatge de la teva empresa abans de realitzar la teva comanda d'impressió amb nosaltres.

PER QUÈ IMPRIMIR MATERIAL D'OFICINA A LA NOSTRA IMPREMTA ONLINE?

• Oferim tots els formats estàndard i realitzem formats especials a mida.

• Tirades curtes, demana des de petites quantitats!

• Terminis de lliurament garantits en pocs dies, disponibles en els detalls de cada producte. A més, podem realitzar produccions urgents sota pressupost.

• Varietat d'acabats i tintes especials per als teus impresos.

• Qualitat garantida d'impressió, suports i acabats.

• Certificat de sostenibilitat FSC i PEFC.