Flyers i Fulletons

Flyers i Fulletons

Filtres actius

Imprimir flyers és la solució més econòmica i efectiva per donar a conèixer de forma massiva novetats sobre la teva empresa, esdeveniments, promocions, fer publicitat sobre un producte o servei determinat i donar visibilitat al teu negoci.

El flyer publicitari és una eina promocional de molt baix cost destinada a la promoció massiva per arribar a la major quantitat de persones, encara que també es pot utilitzar per a campanyes informatives puntuals de curta durada. És per això que a la nostra impremta online pots imprimir flyers en petites quantitats des de 100 unitats o flyers en grans quantitats a partir de 2500 unitats.

Els fulletons plegats són impresos dirigits a difondre missatges publicitaris o informatius. En funció de la quantitat d'informació que cal incloure, caldrà triar el tipus de fullet plegat que millor s'adapti a aquestes necessitats: fullet plegat en díptic, fullet plegat en tríptic, fullet plegat en quadríptic o fullets amb plegat especial.

A la nostra impremta online és possible imprimir fulletons plegats en formats normalitzats, però també en formats especials sol·licitant pressupost personalitzat.

A la nostra impremta online Barnaprint, pots imprimir flyers i fulletons plegats a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Tàrrega, Cervera, Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Badalona, Sant Adrià, Vic i qualsevol població del territori, fins i tot Androra.

 

TIPUS DE PAPER I ACABATS PER ALS TEUS FLYERS I FULLETONS PLEGATS

A la nostra impremta online imprimim els teus flyers i fulletons plegats en papers estucats econòmics amb una qualitat idònia per optimitzar recursos i poder oferir-te una bona qualitat a un preu econòmic. Els nostres papers estan disponibles amb acabat mat o brillant en diferents gramatges i tots compten amb el certificat de sostenibilitat FSC.

També podeu demanar pressupost personalitzat si necessiteu imprimir en altres tipus de suports o acabats.

 

TIPUS DE PLEGATS PER FULLETONS

A continuació, t'expliquem, de forma breu, els tipus de plegats que tens disponibles a la nostra impremta online:

  • Plegat en díptic senzill: aquest tipus de plegat es realitza al centre plegant el full per la meitat. És un fulletó de quatre cares.
  • Tríptic envoltant: el fulletó es divideix en tres parts, assignant a la pala interior 2mm menys que a les pales exteriors. El plec es fa cap endins en direcció a la primera pala. És un fulletó de 6 cares.
  • Tríptic en acordió: el fullet es divideix en tres parts iguals i les pales es pleguen en adreces oposades recordant una Z o amb forma de ziga-zaga. És un fulletó de 6 cares.
  • Quadríptic doble paral·lel: el fullet es divideix en quatre parts iguals, doblegant primer pel plec central i tornant a doblegar en paral·lel. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic envoltant: s'anomena així pel fet que les dues pales exteriors envolten les dues pales interiors. Es divideix en quatre parts i es disposa que les dues pales interiors són 4mm i 2mm més petites que les dues pales exteriors perquè en plegar quedin correctament dins. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic en finestra: el fulletó es divideix en quatre parts, quedant les pales de les puntes 2 mm més petites que les pales centrals. Les pales es pleguen cap a dins i queden com un díptic desplegable. És un fulletó de 8 cares.
  • Quadríptic en acordió: rep aquest nom perquè les pales es pleguen en ziga-zaga. Amb aquest tipus de plegat totes les pales han de tenir la mateixa mida. És un fulletó de 8 cares.

 

FLYERS I FULLETONS ESPECIALS

Podem realitzar una gran varietat de tipus de plegats molt originals, personalitzant el nombre de pales i afegint encunyats per donar forma personalitzada i convertir el teu fullet o flyer en un element diferent i competitiu, a més d'afegir més experiència al receptor.

 

DISSENYA ONLINE ELS TEUS FLYERS I FULLETONS

A la nostra impremta online t'oferim un servei de disseny online amb un ampli catàleg de plantilles personalitzables amb els formats estàndard perquè no hagis de començar el disseny del teu flyer des de zero.

O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i adaptat a la teva imatge corporativa.