Gran Format

Impressió en Gran Format Rígid i Flexible

Filtres actius

IMPRESSIÓ DE GRAN FORMAT

L'impressió en GRAN FORMAT comprèn totes aquelles impressions de grans dimensions respecte als plecs d'impremta òfset i digital. A la nostra impremta online Barnaprint oferim serveis d'impressió en gran format sobre materials rígids i flexibles.

Imprimim lones publicitàries, vinils personalitzats, vinils a l'àcid, impressió tèxtil i impressió sobre rígids, personalitzats amb el teu disseny, disponibles en mides estàndard i també especials (sota pressupost).

GRAN FORMAT FLEXIBLE

Disposem d'un ampli catàleg de material flexible per a impressió en gran format, que s'adapten als teus projectes d'impressió de lones publicitàries, vinils, publicitat retroil·luminada, adhesius per a aparadors i punts de venda i cartelleria.

Lones publicitàries: PVC Frontlit d'alta qualitat i resistència, amb opció d'afegir ollades. Recomanades per a tanques publicitàries, gràfiques de roll-up i x-baner, pancartes i cartells.

Cartelleria: oferim una excel·lent selecció de suports flexibles de gran formacte per a la impressió de cartells, en petites quantitats, per a aplicació a l'exterior, interior i retroil·luminats.

Vinils: impressió de vinils que s'ajusten a les teves necessitats de treball, des de vinils resposicionables fins a adhesius per a terra i paret o vinils transparents amb tinta blanca per opacar.

Retroil·luminats: impressió de material flexible en gran format indicat per a ús en caixes de llum i estructures tipus MUPIS, marquesines, aparadors, rètols i publicitat a centres comercials, restaurants, etc.

GRAN FORMAT RÍGID

Els suports rígids són aquells que, per la seva composició, no es poden doblegar ni modelar (excepte el cartró corrugat). Cadascun dels nostres suports rígids té les seves pròpies característiques diferents per ser aplicats en diferents usos. Tria el suport rígid que s'adapti millor als teus projectes de cartelleria, estructures amb cartró niu d'abella, metacrilats, cartells per a immobiliària, mobiliari per a fires, senyalètica, decoració a mida etc.

Metacrilat: material plàstic 100% reciclable, molt resistent, indicat per a ús interior i exterior, blanc o transparent.

Forex PVC: és un material molt lleuger amb superfície blanca uniforme que permet una impressió nítida i colors molt intensos. El material es compon de PVC reciclat, per tant és una opció econòmica i sostenible amb el medi ambient.

Foam: també anomenat "cartró ploma". És un material rígid molt lleuger amb un resultat de qualitat.

Dibond: panell d'alumini blanc o alumini raspallat, amb una resistència excel·lent i una impressió d'alta qualitat

Cartró niu d'abella: suport rígid ecològic molt lleuger. La seva estructura interior és semblant a la d'una bresca d'abelles, d'aquí el nom. Recomanat únicament per a ús interior en zones sense humitat.

Cartró compacte: cartró 100% reciclable amb una infinitat d'aplicacions per a cartelleria, packaging etc.

Polipropilè alveolar: aquest material rígid és 100% reciclable, lleuger, molt econòmic i amb alta durabilitat. És ideal per a la impressió de cartells d'immobiliària o qualsevol ús exterior.

Fusta: impressió sobre fusta contraxapada, ideal per a campanyes de llarga durada, decoració d'interiors, personalització de mobiliari, cartelleria, etc.

Glasspack: suport semirígid que permet una impressió d'alta qualitat, recomanat per a senyalètica exterior i interior, cartelleria, retolació, targetes de visita plàstiques, etiquetes, fitxes etc. Disponible en blanc i transparent.

El seu tens un projecte al cap i no el trobes al nostre catàleg, demana pressupost personalitzat.