Lliuraments i enviaments

A Barnaprint pots triar la modalitat de lliurament o enviament que més et convingui. A la cistella de la compra podràs visualitzar el preu de les despeses d'enviament. Podràs acabar d'escollir el mètode de lliurament o enviament abans de finalitzar la comanda contractant l'opció que prefereixis a la finestra "Mètodes d'Enviament".

Opcions d'enviament

Disposem de 2 opcions perquè triïs la que millor et convingui:

Enviament per missatgeria: les comandes que facis online seran enviades directament a l'adreça que indiquis en fer la teva comanda. L'enviament serà efectuat mitjançant una empresa de missatgeria externalitzada. Realitzem enviaments a Espanya península, Portugal, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla, Andorra i Gibraltar. Per a lliuraments fora d'aquestes ubicacions caldrà que ens contactis per correu electrònic a info@barnaprint.es perquè et poguem assessorar.

Recollida a les nostres instal·lacions: un cop estigui acabat, rebràs un email conforme pots passar a recollir la comanda per BARNAPRINT (C/ Doctor Zamenhof 11, 08020 Barcelona). El nostre horari de recollida és de 10:00 a 14:00.

Temps d'enviament:

  • Espanya península i Illes Balears: de 24h a 72h.
  • Illes Canaries, Ceuta, Melilla, Portugal, Andorra i Gibraltar: de 24h a 96h.
  • El lliurament a destí l'efectua l'empresa de missatgeria externalitzada entre les 8:30 hi les 19:00 h, no sent possible per part nostra concertar una hora de lliurament específica. 
  • El temps d'enviament en cas de comandes de més de 100 kg i/o voluminoses es pot veure ampliat.
  • Tots els lliuraments es fan en dies laborables de dilluns a divendres, i queden exclosos tots els dies festius, dissabtes i diumenges.

Els terminis de trànsit i forquilla de lliurament no depenen de Barnaprint sinó dels estàndards imposats per les empreses de transport.

Durant els dies anteriors i posteriors a BlackFriday, CiberMonday, Nadal i Cap d'Any els operadors logístics (enteneu-vos empreses de missatgeria) poden presentar saturació per l'augment de volum de lliuraments de les compres online. Si us plau, pren en compte aquestes incidències per realitzar les teves comandes amb prou previsió de temps.

Seguiment d'una comanda:

Pots fer el seguiment de la teva comanda des de la teva àrea de client > historial de comandes.

Un cop hàgim sol·licitat la recollida de la teva comanda, canviarem l'estat de la comanda a " Preparació en curs " i carregarem en els detalls número de seguiment i enllaç perquè puguis fer seguiment de l'enviament un cop l'hagin retirat. Aquesta informació s'ha d'aclarir que és externa i dependrà exclusivament de l'empresa de missatgeria.

Quan la teva comanda hagi estat retirada de les nostres instal·lacions actualitzarem l'estat de la teva comanda a " Enviat ".

 

Adreça de lliurament:

Assegureu-vos que heu completat tots els camps correctament (nombre de pis/porta, número de telèfon, nom del destinatari, codi postal, etc). La major part de les fallades durant l'entrega són causades per errors en les adreces mal indicades.

Informació útil subministrada per les empreses de logística:

  • Els lliuraments no sempre s'efectuen dins dels domicilis particulars, se solen entregar a la porta de l'immoble.
  • El destinatari ha de ser present el dia del lliurament: els paquets es lliuren contra signatura i/o segell
  • A tots els enviaments 24h – 96h rebràs una notificació de seguiment del teu enviament. Aquestes notificacions s'envien a l'adreça de correu electrònic i/o al número de telèfon mòbil del contacte que fa la comanda.

 

Canviar adreça o mètode de lliurament:

Podràs modificar la teva adreça o mètode de lliurament totes les vegades que vulguis ABANS de fer el pagament de la teva comanda. Un cop fet el pagament i gravat la comanda, no serà possible modificar ni el mètode de lliurament ni l'adreça que hagis indicat a la teva comanda.

 

Absència durant el lliurament:

En cas d'absència a l'hora del repartiment, contacteu directament amb l'empresa de transports per acordar una nova entrega.

Quan es tracti de palets o enviaments voluminosos, les despeses per segon lliurament seran facturades al client.

Qualsevol paquet no reclamat en 5 dies serà tornat a Barnaprint. Podràs posar-te en contacte escrivint info@barnaprint.es per recuperar la teva comanda. Tingues en compte que es carregaran noves despeses d'enviament (les originades per la devolució del paquet + les noves despeses d'enviament encara que la comanda estigués originalment bonificada amb enviament gratuït). Després de 10 dies sense resposta, la comanda pot ser destruïda sense dret a cap reclamació per part del client.

 

Reclamació de qualitat:

Paquets danyats: recorda revisar l'estat del paquet en el mateix moment en què se t'estigui fent entrega. Si el paquet està malmès, has d'exigir al transportista que ho indiqui directament a l'albarà oa la PDA abans que signis la recepció. Sense aquesta indicació no podrem gestionar cap reclamació.

 

 

Preu de les despeses d'enviament:

El cost de les despeses d'enviament es calcula automàticament segons el pes total de la teva comanda i adreça de lliurament.

Les despeses d'enviament són gratuïtes per a lliuraments 24-72 hores a Espanya península per a totes les compres a partir de 100€ IVA inclòs fins a 150 kg.

Si la vostra comanda pesa en total +150 quilos, encara que l'import de la comanda superi els 100€ lamentablement no podrem assumir la totalitat dels ports: assumirem el màxim possible i la resta de l'import apareixerà reflectit en el preu d'enviament de la teva comanda.

Els enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries, Gibraltar, Ceuta, Melilla, Portugal, Andorra o Gibraltar no se'ls pot aplicar cap enviament gratuït.

En el cas de les comandes en què s'hagin aplicat codis de descompte i/o abonament i tirin a pagar les despeses d'enviament perquè el muntant a pagar sigui inferior a 100€, aquestes hauran de ser abonades pel client sense excepció encara que el import total de la comanda prèvia als descomptes hagués llançat enviament gratuït.

Si voleu calcular el preu total de la vostra comanda incloent les despeses d'enviament, cal que simuleu la vostra comanda fins arribar a les despeses d'enviament, sense necessitat que la finalitzeu si és només per pressupost.