BarnaPrint, la teva impremta online a prop teu. 

A BarnaPrint, la teva impremta online, ​​oferim a tots els nostres clients una àmplia gamma de serveis d'impressió, disseny gràfic i màrqueting digital. Ens esforcem per oferir un servei de màxima qualitat amb resultats excel·lents. Som gràfics amb tradició familiar des del 1921 i seguim treballant amb qualitat garantida en tots els nostres productes i serveis, sense intermediaris.

Imprimeix online de forma senzilla i ràpida tots els impresos que puguis necessitar per a la teva empresa o esdeveniments: targetes de visita, flyers, fulletons, carpetes, invitacions de casament, bosses, roll-ups, catàlegs, postals, sobres, samarretes, calendaris i molt més.

Contracta amb pocs clics els nostres serveis de disseny gràfic professional i garanteix que els teus dissenys estiguin en sintonia amb la comunicació que necessites donar: logos, targetes de visita, flyers, fulletons etc

T'acompanyem en la comunicació de la teva marca en xarxes socials (màrqueting digital) i en la implementació de la pàgina web o botiga online que necessita el teu negoci per tenir presència a internet i augmentar la teva clientela i vendes.

Atenció Personalitzada

El nostre equip d'atenció al client és la teva línia directa amb la producció de la teva comanda i et donem suport als teus projectes d'impressió, disseny o màrqueting digital, ja siguin consultes sobre els nostres productes o comandes. Truca'ns o escriu-nos un correu electrònic.

Horari d'atenció comercial:

Per telèfon, de dilluns a divendres de 10:00 ha 14:00 h: 973 985 132 i 638 980 761

Per correu electrònic, de dilluns a divendres de 9:00 ha 17:00 h: info@barnaprint.es