COM ENVIAR ELS TEUS ARXIUS D'IMPRESSIÓ

Podràs enviar les teves arts finals per imprimir la teva comanda un cop finalitzat el pagament, mitjançant el nostre formulari d'enviament de fitxers o utilitzant un enllaç de carpeta compartida. T'ho expliquem a continuació

Al finalitzar la teva comanda, mitjançant el nostre formulari de càrrega

  1. Prepara els fitxers per enviar: si has de pujar més d'un art final, PRIMER COMPRIMEIX TOTS ELS FITXERS en un únic fitxer comprimit .zip o .rar
  2. Entra a la teva àrea de client a la nostra pàgina web
  3. Selecciona l'opció "Penjar fitxers (comandes)"
  4. Selecciona la referència de la teva comanda i clica sobre el botó "penjar"
  5. Puja el teu fitxer
  6. En el moment que pugis el teu arxiu, nosaltres rebrem automàticament una notificació, no cal que ens avisis addicionalment. Anirem revisant els fitxers de totes les comandes segons l'ordre de pujada i el temps de revisió pot variar en funció de la cua de treball, encara que mai no excedirà d'unes poques hores.

Al finalitzar la teva comanda, mitjançant un enllaç compartit

Un cop hagueu finalitzat el pagament de la vostra comanda, podeu enviar-nos els vostres fitxers d'impressió a través de www.wetransfer.com a comandes@barnaprint.es, indicant el codi de referència de la vostra comanda. Pots trobar aquesta referència tant a l'email de confirmació de comanda que rebràs en finalitzar el pagament com al teu historial de comandes.

Molt important: si no indiques aquest codi de referència, no podrem identificar a quina comanda pertanyen els fitxers i això ocasionarà un important retard en l'inici de la producció o fins i tot no poder processar-lo.

NO ens enviïs els fitxers per email, evita endarreriments en la revisió del arxius de la teva comanda:

Rebem centenars de correus electrònics a la nostra bústia diàriament i encara que els revisem amb la major rapidesa possible, si ens envies els arxius de la teva comanda per email el més probable és que es barregin amb la resta d'emails i triguem molt més a poder identificar-lo, assignar-ho a la teva comanda i gestionar-ho. Per això et recomanem que utilitzis el formulari de càrrega de fitxers disponible a la teva àrea de client, així evitaràs retards innecessaris a la teva comanda.