Roll-Up, X-Banner, Banderoles

Roll-Up, X-Banner, Banderoles

Filtres actius

Magnifica la visibilitat dels teus productes amb expositors publicitaris: banderoles, roll-ups, x-banners o cavallets totalment personalitzables entre varis formats i mides a triar.

 

TIPUS D'EXPOSITORS I BANDEROLES PUBLICITÀRIES

Els roll-ups i els x-banners són expositors portàtils ideals per a esdeveniments i fires, còmodes per transportar i fàcils de muntar i desmuntar. Són dos tipus de suports gràfics que potencien la comunicació per la seva gran visibilitat i s'amortitzen ràpidament per la resistència i la versatilitat. Ambdós tipus d'expositors són aptes per a comunicació tant a interiors com a exteriors. La diferència entre un roll-up i un x-banner és el sistema de muntatge i mode d'ús.

Els roll-ups són els expositors preferits per a esdeveniments o fires ja que són fàcils de muntar i transportar, i pel mecanisme enrotllable que permet muntar-lo o desmuntar-lo en menys de 60 segons. També són ideals en espais reduïts ja que es poden col·locar a prop d'una paret o qualsevol altre punt de suport. A més, es pot canviar la lona impresa del roll-up reutilitzant així el mateix mecanisme.

Els x-banners disposen d'estructura més robusta i resistent de fàcil muntatge i transport gràcies als seus components ultra lleugers. Estan especialment indicats per a gràfiques a l'exterior gràcies a l'estabilitat de la seva estructura a la part posterior. En un x-banner, la gràfica s'enganxa a l'estructura mitjançant uns sistemes de subjecció molt senzills, proporcionant la tensió adequada perquè la impressió es pugui visualitzar correctament.

Les banderoles són expositors altament indicats per captar latenció en exteriors i espais oberts com esdeveniments esportius, exteriors de fires, platges, zones exteriors dhotels, centres comercials o de qualsevol tipus destabliment. Aquest tipus d'expositor és molt cridaner i perfecte per mostrar una marca, publicitat, i sobretot com a reclam sobre una localització. La nostra recomanació és utilitzar banderoles altes per a grans esdeveniments amb espais amplis i més petits en cas d'utilitzar-los en botigues o esdeveniments més petits.

 

DISSENYA ONLINE ELS TEUS EXPOSITORS PUBLICITARIS

Dissenya fàcil i ràpid els teus roll-up, x-banners o banderoles amb el nostre servei de disseny gràfic online. Disposem de gran varietat de plantilles per a expositors totalment editables perquè no hagis de començar el disseny des de zero.

O si ho prefereixes, pots contractar el nostre servei professional de disseny gràfic si vols invertir en un disseny únic i professional realitzat exclusivament per a tu.